zmienilem tytul bo pewnie wprowadzal WAS w blad no wlasnie mam kody (treoretycznie) z kilku zrodel i sa to te same
wiec powinny byc dobre. gral ktos na kodach w cs:cz ?? przechoze hard i mam malutkie problemy
(boty) jak ktos gral to wie o co chodzi
wpisuje kody w consoli iteraz pytanko jak je uaktywnic?? wiem ze poleceniam sv cheats1 ale jakos to nie dziala
Co to jest CS:CO ?
counter strike condition zero
No to chyba raczej CS:CZ :roll: Co dokładniej chcesz tymi kodami zrobic i czy na SP czy na MP?
No ej chyba na SP, bo MultiPlayer to by było już cziterstwo.
no qrde pewnie ze w SP gram na hardzie i boty mnie wkurzaja stanie taki przed terrorysta i czeka az ten do niego strzeli!
-
Nie podbijaj tematu, tylko czekaj cierpliwie. Jak ktoś będzie wiedział, to ci pomoże.
-
Nie pisz posta pod postem, tylko użyj funkcji “Zmień”.
Post leci.
W grze naciśnij [`] aby wywołać konsolę i wpisz jeden z kodów:
bot_kill - zabija wszystkie boty, umożliwiając zwycięstwo na poziomie (jeżeli bomba nie została podłożona)
restart - restartuje poziom bez straty celów
cl_levellocks 16382 - przywraca wszystkie skasowane sceny
sv_cheats 1 - aktywuje kody
god - niewidzialność
noclip - przechodzenie przez ściany
notarget - przeciwnicy nie dostrzegają Twojej obecności
Jeżeli nie uaktywani ich to uruchom grę z tym parametrem (“C:/***/***.exe” sv_cheats 1)
niestety kody nie dzialaja probowalem na rozne sposoby id…a :(a moze cos zle robie ale probowalem w konsoli wpisac sv_cheats 1 po wpisaniu kodu i przed wpisaniem kodu i bez skutku
Musi działać, chyba że cos źle wpisujesz… albo masz bete CS:CZ. :roll:
to ze to jest beta cs to jest wykluczone probowalem wpisywac w konsoli najpierw to polecenie a potem kody i na odwrot ale to nic nie dawalo :? jak 3ba wpisywac??
Najpierv sv_cheats 1 a potem np: god.
a jakies trriki na gre multi?? np przez lana ??
tak wlasnie roblem i nic a jest znaczenie czy gram na misje czy na skilla??