Kolejne polowanie w DP

A teraz najlepsze! !!

Service Unavailable

ęłęóThe page cannot be displayed

Explanation: The Web server refused the connection, possibly because a service on the upstream server is inactive.

ęłęóThe page cannot be displayed

Explanation: The Web server refused the connection, possibly because a service on the upstream server is inactive.

Try the following:

* Refresh page: Search for the page again by clicking the Refresh button. The timeout may have occurred due to Internet congestion.

* Check spelling: Check that you typed the Web page address correctly. The address may have been mistyped.

* Access from a link: If there is a link to the page you are looking for, try accessing the page from that link.

* Contact website: You may want to contact the website administrator to make sure the Web page still exists. You can do this by using the e-mail address or phone number listed on the website home page.

Technical Information (for support personnel)

* Error Code 10061: Connection refused

* Background: When the gateway or proxy server contacted the upstream (Web) server, the connection was refused. This usually results from trying to connect to a service that is inactive on the upstream server.

godz.19.32

I jak coś robicie to się zastanówcie nad tym co może się wydarzyć.A nie tłumaczenia jak w postach wyżej,tym razem totalna kicha Vortal nie dziala jak napisano wyżej podobne jest to do zmasowanego ataku na serwer,nie pamietam jak to się zwie ale bylo już na stronę http://WWW.policja.pl

Vortal chodzi coraz szybciej, a licencji jest jeszcze 100 :wink:

Krogulec

Też się popatrz na to zdjęcie…

craker9

NIE KRZYCZ

No cóż, niektórych zachowań nie ma co komentować.

Bleeee. Szczerze, to już sobie darowalem to polowanie, za wolno chodzi…Ciekawi mnie tylko, co to za program…

heh upolowałem :wink:

ale niepisac na gg jaki to bo wszystkie numery adminowi i block

Boże zwracasz uwagę na taki szczegół…

Tylko mówiłem…

Ostrzegam. Jak ktoś wyjedzie z jego nazwą, to gwarantowany ban dożywotni.

die.eye dowiesz się, już niedługo

czy ten program jest po polsku???

I co z tego kiedy cała masa ludzi nie ma dostepu do serwisu,dajcie sobie spoko z polowaniami,chyba że poprawicie wszystko,a przede wszystkim mozliwość tak dużego obciążenia waszego Vortalu

Ciekawe co to, chyba wszystko już przejrzałem …

ty już to wiesz… ale należałby sie

Kocham was :* program jest świetny :smiley:

W tej edycji także udało mi się. :slight_smile:

Jakbyś myślał to byś znalazł…

Przecież taki łatwy… i taka łatwa podpowiedź :hahaha:

Nigdy nie dostałem, więc się nie obrażę :slight_smile:

Ja też wiem co to za progs, i co mi z tego :?:

wiedze co u mnie wogule nie chce sie otwierac strony a mam lacze 2 Mb/s i co wiecDUPA, a dzisiaj mam urodziny wiecPECHA MAM

mam dosyc vortalu na jakiś tydzień :stuck_out_tongue:

Mimo problemów upolowałem :o Super program! !!