W czwartek 28, o 18.00 będzie kolejne polowanie ;-). Ciekawe co będzie nagrodą tym razem :lol:
ta…też chce wiedzieć
Polowanie na mks_vir 2k7. Pozostało tylko 500 licencji!
Chyba coś źle czytasz:
W prawym górnym rogu jest tekst: “pozostało licencji” i licznik.
a co to jest to polowanie???
ciekawe…ale i tak wcześniej się nie dowiemy niż w czwartek 28.06.2007…pozostaje tylko czekać.
Jednego jestem pewny: napewno nie będzie to kolejny av.
Pozostało - bo licencje już czekają
Kliknij na banner na górze to się dowiesz
ostatnio czekałem i nic sie nie działo wchodziłem na stronke i nic czarno … a czekałem na to … pozniej sie okazało że nie u wszystkich sie włączało a juz bym miał licencje … no mam nadzieje że to naprawią tym razem
A ja zgłoszę błąd który ostatnio mnie dopadł. Korzystałem i korzystam z przeglądarki Firefox 2.0.04 a system to Ubuntu 7.10 próbowałem również na Windows XP Home Edition. Mimo wciskania przycisku Upoluj nie byłem przekierowywany do strony z formularzem. Czytałem ze inni mieli podobne problemy, ale jaka pewność ze teraz nie spotkam się z nim ?
teraz cos z Gdata bedzie
BXL , skąd wiesz?
ja liczę tym razem na ashampoo burning studio 7, chociaż pewnie i tak tego nie będzie bo na wortalu tego nie ma a szkoda, super programik, lecz w Polsce nie da się go chyba kupić
Nie spotkasz - przetestowaliśmy wszystko dokładnie
Może będzie office 2007
Taaa masz pewne, będzie Windows Vista Ultimate :PPP
Microsoft taki hojnynie jest niestety…
Obstawiam że jakiś program do obróbki audio/grafiki
Może padnie rekord w polowaniu.
W 20min się licencje rozejdą
Pewno jakiegoś syfa dadzą typu Ahpampoo Burning Studio… Jasne, że jak upoluję będę się niezmiernie cieszył i z tego, bo w końcu za darmo Ale śni mi się, że kiedyś będzie do wygrania jakieś np. Nero czy coś naprawdę porządnego 8). Albo chociaż cokolwiek, żeby nie było wysyłania licencji, ale żeby doszło pocztą w pudełku, z papierkami itp. to cieszy
:shock: to nie ma sensu brać udziału :lol:
Wolałbym photoshop cs3 :lol: :lol:
Pytanie: czy i tym razem będzie jakieś pytanie, które może nakierować na właściwy program ?