Kolejne problemy z forum

Jak wyżej - wiem, że jest apel Moderatorów aby nie zgłaszać powtarzających się błędów, ale w dniu dzisiejszym błąd ten towarzyszy nieustannie, okresami uniemożliwiając wręcz uczestniczenie w Forum…

Pozdrawiam

dziobek3 nic nowego. ;]

P.S. za mało dałeś enterów.

Ponad to, co jest już bardzo dziwne, wyrzuciło mi błąd 500 dzisiaj o 2 w nocy, kiedy już prawie nikogo nie ma, więc to raczej nie jest przeciążenie serwera :?

Nie martw się, nie tylko Tobie, o tak wczesnej porze wywala ten błąd :wink:

To kiedy będzie forum działać ??

Lepiej zadaj pytanie:

Kiedy będzie forum działało poprawinie?

Bo działać działa cały czas.

krzychu13 , dobra to pytam:

Kiedy będzie forum działało poprawinie?

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Do tej pory nic nie mówiłem jak były problemy z przebywanie na forum ale to co się teraz dzieje to przechodzi i moją cierpliwość by dzisiaj zobaczyć jakiś temat trzeba się bardzo na gimnastykować by w ogóle chciało go wyświetlić , sorry ale chyba ktoś tu przegrywa walkę :wink: :wink: :wink:

Zróbcie cos proszę bo cały czas wyskakuje mi ERROR 505 :confused:

Forum działa raz na 10 wejść i anwet nie moge napisać wam o moim problemie :confused: Akurat teraz dopisało mi szczęście :lol:

Z góry wielka dziekuwa.

Chyba już wróciło fo normy :o :stuck_out_tongue:

FastCGI Handler Extension 

Error 0x800703e3 occurred processing request.

A w ShoutBoksie ten błąd widzieliście?

Mi się właśnie pojawił najpierw na całym ShoutBoksie a po odświeżeniu na dolnej jego części, tam, gdzie się wpisuje tekst

Nie nie wróciło.

Czy jest ktoś władny do zrobienia porządku, od wczoraj jest tragedia z wejściem na forum.

Dziwne, bo u mnie już wszystko chodzi :lol:

Jak nie chodzi to nie dziwne.

Ktoś pracuje nad tym problemem …

To może jakieś info kiedy w przybliżeni skończą się kłopoty. (żeby napisać ten post 14 razy wywalało mi komunikat

Błąd :

Stał się plagą. Jest wszędzie : sb, logowanie, wylogowanie, pisanie etc.

Witam

Jestem tutaj 40000 użytkownikiem, bardzo się cieszę

@topic

Już od dawna wchodze na ten vortal i nigdy jeszcze nie przytrafiło mi się aby pojawił się ten sam błąd co u kolegi wyżej. Jeśli nadal tak będzie to forum straci wielu użytkowników.

Oj chyba trzeba będzie zainstalować wcześniejszą wersje

Jestem też od niedawna ale jeszcze nigdy mi się nie pojawiło.

To jest takie wnerwiające dlatego, że klikam w dział, pojawia mi się to, muszę 10 razy odświeżyć, pojawia się strona klikam i tak w kółko

A i jeszcze jedno: dlaczego nie zliczają mi się posty?

Posty naliczane są w działach technicznych.

Inna sprawa, że wysyłając w dziale technicznym posta z towarzyszeniem błędu

• post równiez tam nie jest naliczany…

Pozdrawiam