Kolejne problemy z forum

O, teraz już wszystko działa

@Agaton

Dzięki za info

juz chyba pora na nowa wersje forum bo klikanie po kilka(nascie) razy na odswiez przed wejsciem na jakakolwiek strone przez dwa dni z rzedu to juz przesada

zgadzam się, to co się dzieje tu ostatnio, to masakra … :x

Ja jestem najwyraźniej jedną z niewielu osób, u których właśnie ostatnio jest wszystko ok. Nie zmienia to faktu, że jeśli w “godzinach szczytu” na forum jest 20 osób + goście to coś jest nie tak. PHP się sypie i to nieźle :?

Złączono Posta : 12.01.2007 (Pią) 22:55

Tak więc… piszę w imieniu MARIO , ponieważ on sam po długim gimnastykowaniu się z forum nie był w stanie dodać odpowiedzi w tym, ani żadnym innym, topiku.

Przy wchodzeniu na stronę główną, w działach/tematach, odświeżenie nic nie daje > konkretnie daje to:

Ponadto: brak sb :roll:

jakie sa wg Ciebie godziny szczytu? bo ja dzisiaj i wczoraj wchodzilem na forum w naprawde przeroznych godzinach i non-stop dostawalem FastCGI Handler Extension

Ja mam tak samo. Co chwila FastCGI Handler Extension czy coś takiego.

Mam nadzieje że to naprawicie :-(.

Jak do tej pory nie miałem żadnych problemów z forum…tak teraz korzystanie z przyczyn opisywanych w kilku postach powyżej staje się “drogą przez mękę”… :roll:

Ja bardzo dawno miałem znane errory,

lecz od czasu mojego ostatniego posta w tym temacie - nic się złego nie wydarzyło ;]

Nawet wczoraj, gdy Morgen pisał, że nie jest w stanie w ogóle załadować strony forum - ja normalnie chodziłem :expressionless:

Czasem długo wczytuje posty i przełącza się między stronami, ale to tylko przy dużym obciążeniu :mrgreen: ;]

pozdrawiam

U mnie teraz jest wszystko OK. Ja musiałem po 10 razy odświeżać i dopiero załapało

@Edit

Mam Opere

No ludzie co sie dziej z tym forum…dobrze, że mam na klawiaturze przycisk Odświerz bo bym myszkę zjechał samym klikaniem na ten przycisk…Kurdę zróbcie cos z tym bo to jest już JEDNA WIELKA WARSA, takich cyrków z forum jeszcze nie było…

Tak to już jest jak amatorszczyzna się weźmie za prowadzenie forum :stuck_out_tongue:

Mówisz o Administracji?

:silly:

Masz rację ale tylko częściową

:x

Te problemy są pewnie spowodowane ostatnimi “przemeblowaniami” na forum.

Te problemy powoduje najnowsza wersja php a nie forum.

To czego inne fora działające na tej samej wersji PHP i posiadające te same uaktualnienia nie mają takich problemów ??

lazikar pewnie sam ni wie skąd biorą się te błędy, to zwala wszystko na PHP 8)

Proponuję niektórym userom zastanowić się nad tym co piszą. Zbędne zgryźliwości są nie na miejscu i świadczą tylko… sami się domyślcie.

Skoro jest tu tylu mądrych i obeznanych w temacie, sądząc po fachowym wypowiedziach, to proponuję zaoferować swoją pomoc administracji czy przedstawić rozwiązanie pproblemu.

Proszę zaprzestać bezsensownej pisaniny, która nic nie wnosi konstruktywnego do tematu. W przeciwnym razie zacznie działać regulamin odnośnie otowania na forum. Jak ktoś sobie pogadać, to niech założy bloga. Czy wyraziłem się jasno ??

Wystarczyłby krótki komunikat o problemie i możliwości naprawienia… a teraz mamy chowanie głowy w piasek i czekanie na cud.

No to rozumiem…Chyba ktos się wziął do roboty forum chodzi pięknie szybko, żadnych błędów poprostu miodzio ;]