2 razy na sekundę :evil:
Tylko, że to trwa dwa razy dłużej - nie, no - trochę krócej - wczytanie strony z błędem nie zajmuje tyle czasu co wczytanie strony z tematem lub listą tematów.
Wiecie co? Te błędy pojawiają się tak często i jakoś nikt z adminów nic z tego sobie nie robi tylko tłumaczą, żeby poczekać na nową wersję forum, więc zgłaszanie błędów i tak nie ma sensu bo i tak nikt nic z tym nie zrobi.
U mni błąd non stop przy wszystkim > wysyłanie posta, wchodzenie do działu/topiku. Makabra :evil:
Po Anielkę my to piszemy, skoro i tak nic to nie daje. 
Miała być nowa wersja Vortalu - ponad rok jej nie widać.
Zaktualizujcie najlepiej ponownie PHP na najnowszą wersję.
EDIT
Po wysłaniu posta:
Współczuję Wam, ale u mnie naprawdę praktycznie błędy nie występują, co już pewnie Wam znudziło się czytać… Dlatego jak nie będę pisał tutaj, a będę zalogowany, to znaczy, że u mnie wszystko w normie 
Przy wychodzeniu z tego działu takie ładne trio mnie przywitało :-x tylko się mi przed oczami numerki ładnie zmieniały :evil:
Pawek poczekaj jak Ci się zacznie sypać forum :roll: Odpukać 
To jest efekt wklejania logów, które mają kilometry…
Fakt.
Czasem stostowane są filtry np. w by przemo najnowszym żę można maksymalnie 65500 znaków w poście napisać.
Zostały poczynione pewne, dość znaczące zmiany w konfiguracji.
Tak więc proszę o info jeśli pojawią się jakieś błędy. Najlepiej ze screenem, ewentualnie komunikatem błędu i czasem kiedy się to wydarzyło.
Nie pamiętam adresu topika, którego usunąłem :lol:
Ale to było chyba “Zajęcia wyrównawcze” 8)
Nie było by to dziwne gdyby tam nie było napisane 25 postów innych użytkowników 
Więc ja jestem już modernatorem ??
Fajnie 
Złączono Posty : 22.01.2007 (Pon) 18:15
Edit:
Chciałem tylko usunąć mój ostatni pościk 
Przez chwilę nie mogłem się dostać na forum(vortal działał bez problemu) nie wiem czy to coś z waszej strony czy u mnie ale zgłaszam :?
I po wysłaniu tego posta:
Potwierdzam - jest problem z serwerem pocztowym, a mianowicie ma problem z wysyłaniem wiadomości.
Przed chwilką to sprawdziłem i ujrzałem następujący błąd:
Zdarza się również taki błąd:
UPDATE 12:47:
Przed chwilką:
Dodatkowo nie mogłem połączyć się z bazą danych:
13:39:
Nie można było się dostać na forum, bo wywalało takim błędem:
Ponad to, przy próbie wejscia na vortal godz. 13:43:
Wystarczy, problem z dostępem był spowodowany nagłą potrzebą rekonfiguracji klastra NLB. Od tej chwili powinno być już OK.
A co z mojim problemem ??
To znaczy ??
http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic … 5&start=15
tu jest temat
Zresztą w takich sprawach kontaktuj się z moderatorem. Nie ma sensu “zaśmiecać” forum takimi “problemami”.
Dzięki Monczkin , ale ja jest wysłem do Ciebie wiadomość na pw ale nie odtrzymałem odpowiedzi :shock:
Złączono Posty : 23.01.2007 (Wto) 17:00
A jak się chce dostać do forum to wyskakuje komunikat:
Jedyne to mogę wejść przez topiku, które są wyświetlane na głównej stronie “Dobrych Programów”.