Kolejne problemy z forum

2 razy na sekundę :evil:

Tylko, że to trwa dwa razy dłużej - nie, no - trochę krócej - wczytanie strony z błędem nie zajmuje tyle czasu co wczytanie strony z tematem lub listą tematów.

Wiecie co? Te błędy pojawiają się tak często i jakoś nikt z adminów nic z tego sobie nie robi tylko tłumaczą, żeby poczekać na nową wersję forum, więc zgłaszanie błędów i tak nie ma sensu bo i tak nikt nic z tym nie zrobi.

U mni błąd non stop przy wszystkim > wysyłanie posta, wchodzenie do działu/topiku. Makabra :evil:

Po Anielkę my to piszemy, skoro i tak nic to nie daje. :expressionless:

Miała być nowa wersja Vortalu - ponad rok jej nie widać.

Zaktualizujcie najlepiej ponownie PHP na najnowszą wersję.

EDIT

Po wysłaniu posta:

Współczuję Wam, ale u mnie naprawdę praktycznie błędy nie występują, co już pewnie Wam znudziło się czytać… Dlatego jak nie będę pisał tutaj, a będę zalogowany, to znaczy, że u mnie wszystko w normie :slight_smile:

Przy wychodzeniu z tego działu takie ładne trio mnie przywitało :-x tylko się mi przed oczami numerki ładnie zmieniały :evil:

Pawek poczekaj jak Ci się zacznie sypać forum :roll: Odpukać :stuck_out_tongue:

Interesujący błąd:

19e254e74866f7a4m.jpg

Aby nie było niejasności - nie u mnie. :stuck_out_tongue:

Po napisaniu posta w tym temacie

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=127204

9fd5e9e73cf132edm.jpg

To jest efekt wklejania logów, które mają kilometry…

Fakt.

Czasem stostowane są filtry np. w by przemo najnowszym żę można maksymalnie 65500 znaków w poście napisać.

Zostały poczynione pewne, dość znaczące zmiany w konfiguracji.

Tak więc proszę o info jeśli pojawią się jakieś błędy. Najlepiej ze screenem, ewentualnie komunikatem błędu i czasem kiedy się to wydarzyło.

Nie pamiętam adresu topika, którego usunąłem :lol:

Ale to było chyba “Zajęcia wyrównawcze” 8)

Nie było by to dziwne gdyby tam nie było napisane 25 postów innych użytkowników :stuck_out_tongue:

Więc ja jestem już modernatorem ??

Fajnie :stuck_out_tongue:

Złączono Posty : 22.01.2007 (Pon) 18:15

Edit:

Chciałem tylko usunąć mój ostatni pościk :slight_smile:

Przez chwilę nie mogłem się dostać na forum(vortal działał bez problemu) nie wiem czy to coś z waszej strony czy u mnie ale zgłaszam :?

nn9os.th.jpg

I po wysłaniu tego posta:

nn28lh.th.jpg

Potwierdzam - jest problem z serwerem pocztowym, a mianowicie ma problem z wysyłaniem wiadomości.

Przed chwilką to sprawdziłem i ujrzałem następujący błąd:

Zdarza się również taki błąd:

UPDATE 12:47:

Przed chwilką:

Dodatkowo nie mogłem połączyć się z bazą danych:

13:39:

Nie można było się dostać na forum, bo wywalało takim błędem:

df0729e8c25b3f70m.jpg

Ponad to, przy próbie wejscia na vortal godz. 13:43:

4203f107cabf00eem.jpg

Wystarczy, problem z dostępem był spowodowany nagłą potrzebą rekonfiguracji klastra NLB. Od tej chwili powinno być już OK.

A co z mojim problemem ??

To znaczy ??

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic … 5&start=15

tu jest temat

Zresztą w takich sprawach kontaktuj się z moderatorem. Nie ma sensu “zaśmiecać” forum takimi “problemami”.

Dzięki Monczkin , ale ja jest wysłem do Ciebie wiadomość na pw ale nie odtrzymałem odpowiedzi :shock:

Złączono Posty : 23.01.2007 (Wto) 17:00

A jak się chce dostać do forum to wyskakuje komunikat:

Jedyne to mogę wejść przez topiku, które są wyświetlane na głównej stronie “Dobrych Programów”.