Kolejne problemy z forum

A raczej co chwile. Za każdym razem muszę odświeżać co chwilę stronę.

areh gratuluje najpopularniejszego tematu na forum :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

A po drugie masz racje też mi w nocy co chwila ten błąd wyskakiwał ale widze że mi edycji poprzedniego posta nie załapało(przez ten błąd) :lol:

Działalność botów się nasiliła. Booty mają tę przewagę, że działają automatycznie, bez względu na porę dnia czy nocy, w przeciwieństwie do moderatora, który też kiedyś musi położyć się spać, czy zająć rodziną.

Nowością jest wykorzystywanie przez booty polskich serwerów, co utrudnia banowanie adresów email - ostatnio logują się wykorzystując pocztę ***@o2

Mam prośbę - proszę, żebyś zaczął używać polskiej pisowni na forum.

od 9 nie mogłem zalogować się na forum, dopiero teraz się udało :frowning: Wczoraj też tak było ! A żadne PHP Has… nie było !!

No fajnie, dzis ja mam z tym kłopot… :frowning:

Złączono Posty : 20.01.2007 (Sob) 13:05

Kilkanaście ponowień i 10 minut, aby ten wpis wszedł :!:

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Cały czas się muli… Klikajac na temat musze czekac z 5 minut, a nie mówię o jwysyłaniu posta… Był news, że będzie szybciej lepiej, a tu nic!

Od kilku minut znowu to samo.

Przed chwilą :?

nie przed chwilą co chwile :stuck_out_tongue: :roll:

a i u mnie co sekunde pojawia się takie coś

Jaka może być tego przyczyna ??

Dość często:

Przed chwilką pojawił mi się wyżej wymieniony błąd podczas wysyłania posta w dziale Bezpieczeństwo oraz przeglądania Forum.

Podczas przeglądania tematów.

U mnie na razie "odpukać’ spokój z błędami… :slight_smile:

Takie coś miałem :?

Również “odpukuję” z tego samego powodu :slight_smile:

Forum muli mi już od chyba godziny 12 .

Nieraz z shoutboxem problemy - w ogóle się nie ładuje,

a czasami zbyt długi czas oczekiwania na załadowanie tematu itd.

Na dodatek teraz bardzo śmieszny błąd wyskoczył :lol:

78723821df599f17m.jpg

Z netem problemów nie mam,

bo wszystko inne chodzi bezproblemowo :wink:

[EDIT]

Teraz wydaje się być lepiej - nie odczuwam mulenia :slight_smile:

Ale błąd z php access violation wyskakiwal kilka razy skutecznie uniemożliwiając się dostanie na stronę główną forum ;/

Ten błąd mnie chyba polubił ostatnio

ledwo wbiłem na DP i od razu wyskoczył(i nie chce ustąpić) :? :stuck_out_tongue:

Również problem z SB nie wyświetla się czasem a jak już się pojawi to z ww.błędem.

PHP has encountered an Access Violation at 01950EAC

Błąd wystąpił przed chwilą:

• przy próbie wejścia na forum

• przy próbie wybrania działu

• przy próbie wybrania tematu

Czyżby powtórka z rozrywki?

U mnie sporadycznie pojawiają się jakiekolwiek błędy (dzisiaj może ze 2 razy). Przypominam za Joan , że często skutecznym lekarstwem jest odświeżenie strony lub jej ponowne otworzenie :slight_smile: