Komenda na tag drużyny w cs go

Hej ,  

Mam pewien Config w csie co po wejsciu do gry wszystko co w pisze na poprzednim razem w konsoli tak jakby nie zapisuje się więc możecie mi pomóc na 2 sposoby . 1 sposób który był by lepszy czyli co zrobić by to się zapisywało ? 2 sposób to komenda na tag drużyny która mam zmienić w config gry . Jeżeli znasz np na 2 opcje odp. pisz śmiało;) Ale zależy mi bardziej na odp. nr. 1 

Dzięki

Pozdrawiam 

Nie o to chodzi. Może i napisałeś ale tak zagmatwałeś że nikt nie wie o co dokładnie Ci chodzi. Napisz jeszcze raz, ale spójniej i bardziej zrozumiale. 

Co się zapisywało? 

Co zmienić? Jaki config? Bindowanie klawiszy, ustawienia gry? Config w CS’ie dotyczy wszystkiego od bindowania po skryptowanie bunny-hopów. 

Jest taki plik jak autoexec.cfg który wczytuje ustawienia użytkownika i odpala jego bindowanie, skrypty i generanie wszystko co w nim można zapisać.

Miejsce Instalacji Steam>\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg. 

Już naprawiłem trzeba było odznaczyć config.cfg tylko do odczytu dać tag drużyny wyjść z gry i znowu do odczytu i się zapisuje wszystko :wink:

Temat Do Zamknięcia

@mateuszek2003  No i fajnie, niemniej jednak na przyszłość staraj się tak pisać swoje posty, aby inni rozumieli “co autor miał na myśli”.