pp16
(Komputerowiec)
2 Październik 2006 17:43
Witam
Bardzo lubię dobreprogramy.pl
Według mnie jest to najlepszy polski portal z oprogramowaniem.
Jednak mam małą uwagę.
Czy komentarze są moderowane ?
Są w nich często rpośby o cracki i seriale do programów
Pozwol sobie zacytować jeden z komentarzy na temat programu AntivirenKit 2006 PL
Czy zna ktoś namiary na stronę z crackiem do AntiVirenKit 2004, bo to super soft i chciałabym go aktualizowac sobie. Z góry dziękuję.
Ludzie róbcie z tym coś
Zamiast serwisu z legalnym oprogramowaniem robi się serwis piracki.
Niedługo trzeba będzie zmienić opis na ,Vortal z linkami do cracków , kluczy seryjnych '".
yyy a tak wszystko wporzo?? jakbyś nie wiedział za takie piractwo dostaje sie ostrzezenie a nawet czasem jeszcze bana :mrgreen:
PaPuX
(PaPuX)
2 Październik 2006 18:37
Z tego co obserwuje, wszystko jest moderowane, ale sam zauważ że moderatorów to nie ma tu 100 tylko kilka osób a one zaras po założeniu tematu nie są wstanie sprawdzić każdego postu (przynajmniej nie odrazu)
fiesta
(fiesta)
2 Październik 2006 18:40
pp16 jeżeli to komentarz na vortalu proszę o podanie linka do niego.
Jeżeli na forum to zgłoś to moderacji.
adam9870
(adam9870)
2 Październik 2006 18:49
fiesta Proszę bardzo:
Ameliaaa | IPHASH : QD-OT-Y9-DM | 08.01.2005, 17:47 Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; Neostrada Plus 5.6) Czy zna ktoś namiary na stronę z crackiem do AntiVirenKit 2004, bo to super soft i chciałabym go aktualizowac sobie. Z góry dziękuję. ------------------------------------------------------------------------------------- Koleżanka chyba pomyliła adresy. To jest serwis wyłącznie o legalnym oprogramowaniu. Jeżeli uważasz, że ten program jest rzeczywiście tak dobry (z czym się akturat zgadzam) to może doceń nakład pracy autorów i zapłać za niego? Krogulec Marcin | IPHASH : HQ-MH-90-PX | 05.01.2006, 21:44 Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Czy zna ktoś namiary na stronę z crackiem do AntiVirenKit 2005, bo to super soft i chciałabym go aktualizowac sobie. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- To chyba żart… Jak jest dla Ciebie super to go kup… Cebula
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=19 … #komentarz
fiesta
(fiesta)
2 Październik 2006 18:53
adam9870:
fiesta Proszę bardzo
Już robię z tym prządek.
Czy aby nie przesadzasz :?
Ile takich komentarzy widziałeś ??
aju
(aju)
2 Październik 2006 19:01
Przecież wyraźnie administracja zwróciła uwage :?
fiesta
(fiesta)
2 Październik 2006 19:05
Tym bardziej nie rozumiem o co biega autorowi wątku :?
lazikar
(lazikar)
2 Październik 2006 21:21
Czasami robimy takie dopiski by kategorycznie zwrócic uwage takiej osobuie ze źle trafiła.
Myslę że kolega pp16 albo nie doczytał, albo chciał sie do czegoś przyczepić.
Takich komentarzy mamy sporo. Czasami az korci by przepuscić i dopisać parę słów.
Pozdrawiam.
Quest-88
(Quest-88)
3 Październik 2006 20:07
lazikar
(lazikar)
3 Październik 2006 20:10
Propozycja przyjęta. Przesadził.
adam9870
(adam9870)
3 Październik 2006 20:17
Quest-88:
Mam propozycję
Ja także:
BuBos18 | IPHASH : ZF-Z9-0V-ZF | 03.10.2006, 10:15 Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.7) Gecko/20060909 Firefox/1.5.0.7 @BlackMan Zamknij pysk, bo mi się nie dobrze robi. Milion razy słyszałem jaki to linuks jest świetny pod każdym względem, a windows pod każdym do dupy. MILION RAZY TO SłYSZELIśMY! To że nie potrafisz skonfigurować i używać windowsa to nie znaczy że się nie da! KAPUJESZ CZY MASZ ZA DALEKO DO łBA? Nie siej propagandy linuksowej, bo i tak to nic nie da, chyba że czujesz satysfakcje? Spylaj na strony linuksowe, gdzie znajdziesz innych linuksiarz-fanatyków, oni napewno zrozumieją Twoj ból… Linuksiarze-fanatycy byli by usatysfakcjonowani wtedy, gdy strona przekształciła by się na stronie o SAMYM linuksie, tym pięknym, rewelacyjnym, bezawaryjnym, najszybszym systemem na świecie. Wiecznie jest źle, źle, źle, źle… Bez odbioru…
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=5036
fiesta
(fiesta)
3 Październik 2006 20:28
Wypowiedź wygwiazdkowano, nie ma potrzeby kasowania jej w całości.
BlackMan
(Dup)
3 Październik 2006 21:19
Ma szczęście że to zauważyliście przede mną, bo tak bym mu pojechał, że gwiazdki by się wam na klawiaturze skończyły do cenzurowania.
A to XXXX
fiesta
(fiesta)
3 Październik 2006 21:24
BlackMan:
A to gnój.
Proponuję wrzucić na luz, gdyż możesz zwiększyć stan swojego forumowego licznika nr 2.
adamek150
(Profesor150)
4 Październik 2006 19:10
korzystając z tematu chciałbym się czegoś dowiedzieć?
Czy User Agenty użytkowników wpisujących komentarze są również moderowane? Na vortalu wypowiadał się pewien człowiek stosując w UA “hehe tumany”?
pytam z czystej ludzkiej ciekawości.
Krogulec
(Krogulec)
4 Październik 2006 23:31
Mamy możliwość edytowania user agentów ale nie są one zazwyczaj zmieniane chyba, że zawierają wulgaryzmy.
Ale czasami jest też tak, że UA zostają cenzurowane niesłusznie.
np. mój stały: GreenWay (Windows Vista; pl) został już 2 razy tak ocenzurowany
BlackMan ten twój tekst tak mnie zdenerwował że mało nie napisałem co o tobie myślę ty ty ****** ****.
BlackMan
(Dup)
10 Październik 2006 18:12
Ekhm… Który tekst ? Było ich duuuużo…
PS.
A co o mnie myślisz tak gwoli ścisłości ? Tylko konstruktywnie, a nie w stylu *********** ******** **** ******* ***************