Komp na AM2 do 1000 zł

http://www.komputronik.pl/Karty_graficz … ,id,34616/

i czy ta karta mogła by byc?

Złączono Posta : 09.09.2007 (Nie) 20:57

wiesz co mówią o prawie :stuck_out_tongue:

Karta może być.

czyli ostatecznie bedzie wyglądało bedzie to tak:

Athlon X2 4000+

Abit AN52

Corsair XMS2 Xtreme DDR2 1GB 675MHz

GeForce 7300GT Palit 256MB TV & DVI (PCI-E) DDR3 (500/1000)

Amacrox Warrior AX 400 jednak nie wiem czemu wole Amacroxa :wink:

i dokupie sobie przejściówke ATA/SATA

moze byc?

Tak, może być…

amacrox i modecom MC to to samo te zasiłki robione są prze FSP czyli dobre zasilacze

ale jednak wezme amacroxa :stuck_out_tongue: nie wiem czemu ale jednak :stuck_out_tongue:

Amacrox chyba jest tańszy ale co do płyty głównej to jeśli nie bierzesz w komputroniku to ja bym brał biostara TF560 A2+

a ten biostar jest lepszy pod wzgledem overclockingu czy co bo ja nie wiem czy bede krecil a nawet jezeli to nie bede wyciskal ze wszystkiego ich maksymalnych mozliwosci. Chce być pewny że wszystko bedzie stabilnie i dobrze działać

Biostar będzie zdecydowanie lepszym rozwiązaniem, nawet jeśli nie będziesz robił ostrego o/c.

tylko ile ona kosztuje? i czy ma złącze ATA żebym mógł podłączyć dysk i czy ona obsluzy Phenona?

Złączono Posta : 09.09.2007 (Nie) 21:57

ale jakoś nigdy nie słyszałem o tej firmie a ma ktos tą płyte albo zna kogoś kto ją ma ?

http://shift.sklep.pl/index.php?t=w&id=14526&idk=38

a nie ma nigdzie indziej?

Możesz jeszcze brać foxconna n570sm2aa

a gdyby DFF nF Sli M2/G jezeli dobrze zapisalem?

dobra płyta główna tylko zwróć uwagę czy to nie wersja ULTRA II bo często taką się dostaje (jeśli zależy ci na SLI).

nie wiem narazie z powodu braku funduszy nie pakowałbym sie raczej w sli ale gdyby było nie przeszkadzałoby mi to ale jest napisane na stronie ze obsluguje tylko ddr 2 667mhz a jak ja miałbym

czy będą pasowały nawaet po ewentualnym podkręceniu?

ktoś tu powiedział że komputronik jest drogi nawet z tymi 10%… Czy to prawda i czemu w takim razie nie bierzesz z allegro?

jeżeli policzysz wszystko razem z kosztami przesyłki to wyjdzie Ci na to samo no to znajdz mi linki z allegro wraz z kosztami przsylki zeby wyszlo idealnie 1000 zł razem z zasilacze amacroxa ax 400