http://www.komputronik.pl/Karty_graficz … ,id,34616/
i czy ta karta mogła by byc?
Złączono Posta : 09.09.2007 (Nie) 20:57
wiesz co mówią o prawie
http://www.komputronik.pl/Karty_graficz … ,id,34616/
i czy ta karta mogła by byc?
Złączono Posta : 09.09.2007 (Nie) 20:57
wiesz co mówią o prawie
Karta może być.
czyli ostatecznie bedzie wyglądało bedzie to tak:
Athlon X2 4000+
Abit AN52
Corsair XMS2 Xtreme DDR2 1GB 675MHz
GeForce 7300GT Palit 256MB TV & DVI (PCI-E) DDR3 (500/1000)
Amacrox Warrior AX 400 jednak nie wiem czemu wole Amacroxa
i dokupie sobie przejściówke ATA/SATA
moze byc?
Tak, może być…
amacrox i modecom MC to to samo te zasiłki robione są prze FSP czyli dobre zasilacze
ale jednak wezme amacroxa nie wiem czemu ale jednak
Amacrox chyba jest tańszy ale co do płyty głównej to jeśli nie bierzesz w komputroniku to ja bym brał biostara TF560 A2+
a ten biostar jest lepszy pod wzgledem overclockingu czy co bo ja nie wiem czy bede krecil a nawet jezeli to nie bede wyciskal ze wszystkiego ich maksymalnych mozliwosci. Chce być pewny że wszystko bedzie stabilnie i dobrze działać
Biostar będzie zdecydowanie lepszym rozwiązaniem, nawet jeśli nie będziesz robił ostrego o/c.
tylko ile ona kosztuje? i czy ma złącze ATA żebym mógł podłączyć dysk i czy ona obsluzy Phenona?
Złączono Posta : 09.09.2007 (Nie) 21:57
ale jakoś nigdy nie słyszałem o tej firmie a ma ktos tą płyte albo zna kogoś kto ją ma ?
a nie ma nigdzie indziej?
Możesz jeszcze brać foxconna n570sm2aa
a gdyby DFF nF Sli M2/G jezeli dobrze zapisalem?
dobra płyta główna tylko zwróć uwagę czy to nie wersja ULTRA II bo często taką się dostaje (jeśli zależy ci na SLI).
nie wiem narazie z powodu braku funduszy nie pakowałbym sie raczej w sli ale gdyby było nie przeszkadzałoby mi to ale jest napisane na stronie ze obsluguje tylko ddr 2 667mhz a jak ja miałbym
czy będą pasowały nawaet po ewentualnym podkręceniu?
ktoś tu powiedział że komputronik jest drogi nawet z tymi 10%… Czy to prawda i czemu w takim razie nie bierzesz z allegro?
jeżeli policzysz wszystko razem z kosztami przesyłki to wyjdzie Ci na to samo no to znajdz mi linki z allegro wraz z kosztami przsylki zeby wyszlo idealnie 1000 zł razem z zasilacze amacroxa ax 400