Komp nie odnajduje sieci wifi

Całą noc i do godziny 18 ściągałem pliki z utorrent i nagle zerwało mi połączenie nie odnajduje sieci wyłączyłem router od prądu włączyłem i nadal nic na tel przez wifi odszukuje mi że jest sieć i mogę wchodzić do netu ale tylko przez tel a komputer nie znajduje tej sieci

jak podłącze kabel to mam internet ale bezprzewodowo nie mam

moja sieć wygląda tak neostrada podzielona przez router netgaer dg834g v3 kablem do kom stacjonarnego i do lapka bezprzewodowo mam tak podłączenie prawie od roku a dopiero teraz taki error co mam zrobić przecież tel odnajduję sieć

A odnajduje inną jakąkolwiek sieć ? Może coś z kartą się stało, świecą diody ? Kabel od anteny sprawny(wrażliwy) na zgniecenia.

Jeśli nie znajduje zadnych sieci, to albo karta padła, albo coś z usługami Windows / sterownikami, tak myślę.

duchu , spróbuj reinstalacji sterowników, ale to mi wygląda na uszkodzenie karty, sam tak kiedyś miałem. Jeśli w tel się połączysz to router jest ok. Tak więc pozostaje ewentualny przegląd systemu w poszukiwaniu szkodników albo sprawdzenie karty na innym komputerze.

Pozdrawiam :wink:

Sprobuj zminiac kanal, na ktorym nadaje router - to czesto pomaga.

MShush , ma racje, zapomniałem o tym. Zmień kanał. Znajdziesz to w ustawieniach konfiguracyjnych routera.