Komp. się wyłącza po zapisaniu pliku z neta na dysku


(Feelslikeheaven) #1

Witam mam taki problem chyba chciałem ściągnąć OTL ale niestety mi się nie udało gdy tylko dałem żeby ściągało od razu komp. się zamyka sam...... nie wiem co to ma być jakiś wiry no nawet logów wam nie mogę dać skanowałem kompa tylko Ad-Aware i spybot ale nic nie dało bo tylko to znalazłem na dysku jedynie posiadam logo z Hi-jack this :

Prosiłbym o pomoc.

http://wklejto.pl/106393


(Spandau) #2

Poza Brontokiem masz chyba jeszcze Sality Zaczniemy od tego drugiego

Pobierz i użyj Salitykillera (link zastępczy) http://hostuje.net/finished_g7.php?uplo ... 5e0522135b Skanuj tyle razy aż narzędzie nic nie znajdzie Jak się nie będzie chciało uruchomić pisz. instrukcja http://support.kaspersky.com/pl/viruses ... =208279886

Po tym spróbuj pobrać OTL jak się uda wykonaj skan i zaprezentuj logi na forum


(Feelslikeheaven) #3

sesja wygasła nie mogę pobrać z twojego linku..... ;/ jeszcze chciałbym dodać ze nie posiadam opcji folderów ;]


(Spandau) #4

Eh faktycznie a to z dzisiaj pobierz stąd http://www.wrzuc.to/FCrMP8sToy.wt wypakuj i szybko uruchom


(Feelslikeheaven) #5

http://wklej.to/zCbU5 logo z OTL , a co do salitykiller nic nie wykrywa skanuje już 2x


(Spandau) #6

Znaczy, że chyba nie ma Sality więc tak:

W okno Custom Scans/Fixes w OTL wklej:

Klikasz na Run Fix. Jeśli zajdzie taka potrzeba restartujesz komputer. Log z usuwania na forum

Następnie ponownie uruchamiasz OTL klikasz raz jeszcze Run Scan i dajesz nowy log na forum Czyli dwa logi jeden z usuwania drugi z nowego skanowania po usuwaniu.


(Feelslikeheaven) #7

loga nie daje z usuwania bo go nie mam nie wyskoczyło logo w notatniku, tylko żeby uruchomić, chciałem dodać ze jak włączył się komp. już nie było ikonki OTL nie wiem jakim cudem musiałem DL jeszcze raz daje logo ze nowe ze skana: w sumie to mam jakieś dwa loga daje obydwa

http://wklej.to/gd95W

http://wklej.to/vyi8z