Kurde was to nie obchodzi że mam gdzieś te 2 rdzenie lol. Trudno, jeśli tak to nic lol dzięki Dla mnie temat zamknięty, sam sobie złożę
Wujot hahahahahhahahha xDD dołóż chociaż 3stówki na grafike
zamiast tej płyty może być jeszcze ta
http://www.arest.pl/index.php?inc=produ … &grupa=227
też dobra płytka jak za tą cene
Na tej zintegrowanej grafie zagrasz w Fife 2008, NFS Carbon.
Tak po za tym zawsze możesz dokupić grafe a tą wyłączyć.
Za dużo wymagasz za tą cenę
No ale sobie sam złóż kompa na badziewnych częściach, a potem narzekaj na brak podkręcania, na zawieszanie.
Może skusisz się na zestaw? Nic tańszego na gwarancji nie znalazłem
Nie jestem pewny czy zmieści się to w 500żł ale spróbuj takie cos sobie załatwić.
Procesor: AMD Sempron 3000+ AM2
Płyta główna: Gigabyte GA-MA69VM-S2 s.AM2 AMD690V
Pamięć: 512MB DDR2 (jakaś tam najtańsza np. KingMax jest tani i dobry)
Dysk: WD WD800JD 80GB sATA II (ale nie wiem czy to mam sens :P)
Grafika: Sapphire X1300 256MB 128 PCI-E lub Sapphire X550 128/512MB HyperMemory PCI-E
Napęd: LiteOn DVDRW
Złączono Posta : 11.10.2007 (Czw) 11:13
…i jeszcze jedno, w mojej konfiguracji dla Ciebie jest zintegrowany GF6100 na którym grasz w co chcesz, nie na max oczywiście, a pamięci KingMax są takie jak Kingston bo nie zawsze tańsze znaczy gorsze, taka drobna uwaga. I oczywiście pragnę poinformować że 500zł na Twoje wymaganie to stanowczo za mało.
Przemek07
Podałeś słabe płyty a dodatkowo one nie są na GF6100 tylko mają zintegrowanego Radeona X1250
Ja proponuje takie zestaw
Sempron 3000+ AM2
Gigabyte M61P S3 lub Foxconn A690G
512/1GB Corsair
Fortron 350W HLN
80GB Samsung SATA2
…rzeczywiście, pomyliłem się, sorry. Ale powiem Ci że nie miałem problemów z tymi płytami jak składałem komuś kompa. I jeszcze sprostuje Twoją wypowiedź, tam jest Radeon X1200 (jak dokładnie to dokładnie)
według mnie to bardzo ale to bardzo za mały budzet
Tak, może i budżet mały ale high-enda nie kupuję. Zestawy podane przez Przemka i rafala mogłyby być. Dzięki za trud