Komp za około 500zł - jakieś sugestie?

Kurde was to nie obchodzi że mam gdzieś te 2 rdzenie lol. Trudno, jeśli tak to nic lol dzięki :smiley: Dla mnie temat zamknięty, sam sobie złożę

Wujot hahahahahhahahha xDD dołóż chociaż 3stówki na grafike :stuck_out_tongue:

zamiast tej płyty może być jeszcze ta

http://www.arest.pl/index.php?inc=produ … &grupa=227

też dobra płytka jak za tą cene

Na tej zintegrowanej grafie zagrasz w Fife 2008, NFS Carbon.

Tak po za tym zawsze możesz dokupić grafe a tą wyłączyć.

Za dużo wymagasz za tą cenę

No ale sobie sam złóż kompa na badziewnych częściach, a potem narzekaj na brak podkręcania, na zawieszanie.

Może skusisz się na zestaw? Nic tańszego na gwarancji nie znalazłem :slight_smile:

http://www.apollo.pl/zestawy/show/44

Nie jestem pewny czy zmieści się to w 500żł ale spróbuj takie cos sobie załatwić.

Procesor: AMD Sempron 3000+ AM2

Płyta główna: Gigabyte GA-MA69VM-S2 s.AM2 AMD690V

Pamięć: 512MB DDR2 (jakaś tam najtańsza np. KingMax jest tani i dobry)

Dysk: WD WD800JD 80GB sATA II (ale nie wiem czy to mam sens :P)

Grafika: Sapphire X1300 256MB 128 PCI-E lub Sapphire X550 128/512MB HyperMemory PCI-E

Napęd: LiteOn DVDRW

Złączono Posta : 11.10.2007 (Czw) 11:13

…i jeszcze jedno, w mojej konfiguracji dla Ciebie jest zintegrowany GF6100 na którym grasz w co chcesz, nie na max oczywiście, a pamięci KingMax są takie jak Kingston :smiley: bo nie zawsze tańsze znaczy gorsze, taka drobna uwaga. I oczywiście pragnę poinformować że 500zł na Twoje wymaganie to stanowczo za mało.

Przemek07

Podałeś słabe płyty a dodatkowo one nie są na GF6100 tylko mają zintegrowanego Radeona X1250

Ja proponuje takie zestaw

Sempron 3000+ AM2

Gigabyte M61P S3 lub Foxconn A690G

512/1GB Corsair

Fortron 350W HLN

80GB Samsung SATA2

…rzeczywiście, pomyliłem się, sorry. Ale powiem Ci że nie miałem problemów z tymi płytami jak składałem komuś kompa. I jeszcze sprostuje Twoją wypowiedź, tam jest Radeon X1200 :smiley: (jak dokładnie to dokładnie)

według mnie to bardzo ale to bardzo za mały budzet

Tak, może i budżet mały ale high-enda nie kupuję. Zestawy podane przez Przemka i rafala mogłyby być. Dzięki za trud :smiley: