Komputer ciągle się zawiesza. hijackthis


(Marcinkalinowski166) #1

Witam.

Mam problem, ponieważ komputer od pewnego czasu zaczął mi się zawieszać. Już nawet nie mogę spokojnie YT oglądać. Nie pomógł format, ani wymiana pasty, "odkurzenie" kompa ani przywrócenie standardowych ustawień z biosu.

Załączam screena z programu hijackthis może wy mi pomożecie.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2a5 ... 196a2.html

zdjęcie trzeba powiększyć bo coś słabo to wygląda.

Z góry dziękuję za pomoc.


(Semtex) #2

Proszę się zapoznać: analiza-dezynfekcja-zestaw-narzedzi-nieingerencyjnych-t485632.html i dodać wymagane logi OTL i OTLExtras. Logi dajemy na http://wklej.org/ a w poście link do niech.

Logi HJT są od dawna niewystarczające.


(Marcinkalinowski166) #3

semtex , o to chodziło?

http://wklej.org/hash/55b00a93908/ attach2

http://wklej.org/id/1124396/ ots2

http://wklej.org/id/1124398/ info

http://wklej.org/id/1124400/ log

http://wklej.org/id/1124402/ DDS

http://wklej.org/id/1124403/ otl

http://wklej.org/id/1124405/ extras

http://wklej.org/id/1124406/dds

http://wklej.org/id/1124408/ attach


(Atis) #4

W logach nie widać infekcji.

Odinstaluj Qtrax Player i Delta Chrome Toolbar.

Pobierz i uruchom AdwCleaner Kliknij Scan i później Clean.


(Marcinkalinowski166) #5

Dzięki za pomoc. Właśnie skanuję tym adwcleaner-em. dodam jeszcze tyle, że avg czasem niedługo po starcie systemu wykrywa trojana, niby go usuwa, ale za jakiś czas to się powtarza. Nie pamiętam katalogu, w którym był wirus.

Dodane 07.09.2013 (So) 9:38

Niestety nie ma żadnej poprawy. Wklejam jeszcze screena z cpucool, ponieważ coś chyba jest nie tak z napięciami. Oceńcie to sami.cb37411d4244d7d0med.jpg


(Atis) #6

Napięcia mierzy się miernikiem, a w ogóle napisz w właściwym dziale, bo to nie ma związku z bezpieczeństwem.

hardware-sterowniki-f19.html