Komputer dlugo sie uruchamia

i jak chcem wlaczyc moj komputer to nie chce wyswietlic moich dyskow

Log masz ok.

Jakich dysków nie chce wyświetlić - może trochę szczegółów ??

Co do uruchamiania to proponuję poczytać Optymalizacja i odchudzanie Windowsa XP.

to sie porobilo nagle wlanczam moj komputer i nic nie wyswietla tylko taki pendzelek lata i nic jak klikne zamknij to znikaja mi wszystkie ikomki z pulpitu i zostaje sama tapeta a po jakiejs chwili wszystko ok

tylko dalej nie moge otworzyc moj komputer jak patrze przez menagera zadan to pisze moj komputer brak odpowiedzi

Zrób skan AVG AntySpyware 7.5 po update :slight_smile:

Przeskanuj komputer programami Ad-aware SE Personal 1.06 oraz Spybot Search & Destroy 1.4

Przeczyść rejestr (polecam do tego jv16 PowerTools), zrób defragmentację, oraz przejrzyj: Optymalizacja XP

Wejdź: Start -> uruchom -> msconfig i w zakładce uruchamianie odznacz (według Ciebie) niepotrzebne przy autostarcie programy :slight_smile:

Wrzuć jeszcze log z Silent Runners

Jedno pytanie:

Czy nie instalowałeś czasem Windows Vista RC 1 na innej partycji ?

Ja mam dokładnie takie same objawy po instalacji w/w systemu. Dysk SerialATA, płyta główna ABIT NF7 Rev. 2.

nie nigdy nie instalowalem visty

Czysto :slight_smile:

zrób formata:P jeżeli nadal będzie tak weź przywracanie systemu (żart):P:P

to co jest z tym moj komputer

nawet przywracania systemu nie moge zrobic bo nie ma zadnych punktow przywracania

Złączono Posta : 03.12.2006 (Nie) 11:49

juz se poradzilem odinstalowalem alcochol 120% i po problemie.mialem testowa wersje. i wczoraj jak chcialem nagrac obraz plyty zaczely sie problemy. tylko dlaczego zawsze uzywalem alkochol 120% i bylo ok.