-
On chce kupić na Agito.
-
Nie mówie ze Corsair są złe
-
Napisałem że komp niskobudżetowy, ale nie oznacza to, że nie można mieć dobrej zasiłki (chodzi mi tu o markowe zasilacze m.in. TAGAN, Corsair…)
A sam polecasz Corsair za ponad 200zł pozdro
On chce kupić na Agito.
Nie mówie ze Corsair są złe
Napisałem że komp niskobudżetowy, ale nie oznacza to, że nie można mieć dobrej zasiłki (chodzi mi tu o markowe zasilacze m.in. TAGAN, Corsair…)
A sam polecasz Corsair za ponad 200zł pozdro
Jaki problem polecić coś słabszego? OCZ SXS 500W, Corsair 450VXEU, tego jest sporo . I wszystkie lepsze od Tagana.
Jak byś przeczytał cały temat to byś wiedział że Filipster chce kupić sprzęt na Agito. A tam OCZ brak.
HAŁSO ROKU! =D> :hahaha: :hahaha: :hahaha:
odpowiedziałem lepszym od Tagan’a Corsair’em za mniejszą cenę
ale Corsair jest , problemy z czytaniem?
a co w tym śmiesznego? :x
OCZ SXS 500W jest porównywalny do Tagan’a 400W(ma większą moc), a Corsair 450VXEU jest od niego lepszy, więc to ty się ośmieszyłeś :x
A może lepiej AMD bo płyty główne są tańsze :-D.Ale nie chodzi o to.Jestem przyzwyczajony pod AMD (bo jednego już miałem i jestem zadowolony ) choć chodzi mi o to że gdybym kupił AMD to kupił bym płytę główną za ok. 180zł z CF i wtedy po 2 latach kupił bym drugie 3850 i ciągnął :-). Bo płyty SLI ciężko znaleźć.
…
Czy ja pisałem tylko o OCZ-ie?
Gdybyś zadał sobie trud, by prześledzić specyfikacje obu zasilaczy, to byś pojął, o co mi chodzi.
I co ? To miała być odpowiedź ?Może ktoś odpowie na moje pytanie A zasilkę prosił bym tańszą :?
Co ci poradzimy, jak tam nie ma wyboru…
To może coś z komputronika bo mogę odebrać tam bez przesyłki bo mam blisko
W komputroniku jest http://www.komputronik.pl/Zasilacze_do_ … ,id,47217/ , ale chcesz tańszą… Hmm… Chieftec CTP-400-12G?
http://www.komputronik.pl/Zasilacze_do_ … ,id,53697/
Ale moim zdaniem oszczędzać tych 2 dych się nie opłaca.
Więc tak kupuję prawdopodobnie w drugiej połowie października i mam już kaskę do 1100zł :lol: tylko że niestety będę kupował na giełdzie.Nie wiem jak tam z cenami więc potrzebuję:
To co było + obudowa jakaś błyszcząca bo takie mi się podobają
Filipster , jak na Warszawskiej Giełdzie Elektroniki, to ceny są tak hmm, z 40-60zł większe niz te np. ceneo.pl, skapiec.pl.
Wróć w drugiej połowie października…