Chciałbym prosić o pomoc w związku z budową komputera, przeznaczyłem sb 2tys. na składaka preferowany CPU: AMD (ponoć tańszy), GPU:Radeon. Najbardziej zależy mi aby udźwignął Wiedźmina 3 na średnich.
Proszę zapoznać się z tym tematem: http://forum.dobreprogramy.pl/wybor-zestawukomputera-informacje-wazne-dla-kazdego-uzytkownika-481484t.html a następnie korzystając z przycisku Edytuj dokonać korekty tytułu zgodnie z zaleceniami.
W przeciwnym razie temat trafi do Kosza.
A czy istniałaby możliwość brać teraz zestaw z wbudowaną grafiką ( oczywiście odpada granie w tego Wiedźmina 3)za to masz już zestawienie na mocnych podzespołach i najnowsza platforma.
No właśnie zastanawiałem się nad tym aby oszczędzić jeszcze i zrobić mocne podzespoły na przyszły upgrade. Niestety zapomniałem dodać w pierwszym poście że mam już konkretną ilość miejsca na dyskach, więc to też chyba trochę pieniążków zaoszczędza.
ale chodzi Tobie o to,że już posiadasz dysk ?
Jeśli tak to jeszcze jest pytanie jaki on jest, jak podłączony na ATA czy SATA?
ale nawet jak byś miał teraz ten dysk to też wiele nam to nie zmieni, odpadnie co prawda 200 zł z tym,że za 300 zł dobrej karty graficznej nie kupisz
i właśnie bym proponował tak jak podałem brać zestaw z tą integrą,a zbierać na dobrą grafikę(jeśli masz taką możliwość)