Witam!
sprzedam wydajny komputer:
Procesor Incel Core 2 Duo: E5300 - 2x 2,6GHz Cache 2 MB
Ram: 2GB (2048MB) - 800MHz DDR 2
Płyta główna: Gigabyte GA-G31M-S2L
Nagrywarka DVD: Samsung dwuwarstwowa
Karta graficzna: Zintegrowana - wydajna, do 256MB lub 396 (rożnie mi sie pojawiało w programach), ogólnie można pograć
Obudowa: jak na zdjęciach z wyświetlaczem
Płyta główna ma złącze PCI-E x 16 więc można włożyć dowolną współpracującą z płytą kartę graficzną.
UWAGA! nie ma żadnych problemów z wsadzaniem płyt! Elegancko płyta trzyma się w napędzie! nie wypada, nie trzeba przytrzymywać. Specjalnie zakupiłem taką obudowę by być oryginalnym. Proszę się nie bać! ta nagrywarka jest specjalnie dobrana do pracy w pionie i w poziomie! Nagrywarka ta jest dobrej marki i radzi sobie z czytaniem zarówno płyt tzw. “no name” jak i firmowych.
Dysk sformatowany, zainstalowany Windows 7 spolszczony, oraz Office 2009, z czego system jest na 90 dni (ciągle ubywa a Office na 60 dni (wersje testowe z DP). Zainstalowana jest także seria aplikacji przydatnych tz. kodeki, program do nagrywania płyt, antywirus. Oczywiście wszystko legalnie.
Brak kurzu! ZERO RYS, ZADRAPAŃ, ZABRUDZEŃ, Komputer ten to leżak nie używany przeze mnie, testowany przez parę dni pod kątem stabilności.
Możliwość wystawienia aukcji Allegro (cena komputerka wzniesie się o prowizje), mam ponad 500 komentarzy pozytywnych i żadnego innego (tylko pozytywy).
Cena 869zł - wysyłka gratis, za pobraniem (wtedy zaliczka 20zł na konto natomiast kwota pobrania zostanie pomniejszona o te 20zł) lub też po wpłacie na konto, wg Ciebie
możliwy także odbiór osobisty, (okolice Lublina).
kontakt GG: 5830415 jestem zawsze niewidoczny, można też pisać pod maila: alan.elektro@vp.pl lub też na PW (w ostateczności!)
tel. 798 340 999 proszę dzwonić po 16:00 ale przed 21:00, dziękuje.