Witam, jestem zielony w temacie komputerów, dlatego chciałbym żebyście mi doradzili co do wyboru komputera Gamingowego do 10.000zł. Chciałbym się dowiedzieć jaki polecacie procesor, pamięć RAM, dysk, kartę graficzną, kartę dźwiękową i zasilacz (jeśli o jakichś podzespołach zapomniałem to dodajcie ). Chciałbym, aby komputer miał Windowsa 10 i dysk SSD 1 TB oraz drugi o pojemności 3 TB. Chciałbym do tego komputera podłączyć 2 monitory, ale nich zrobiłem osobny temat na forum. Mam nadzieję, że wybierzecie dobre podzespoły, tak żeby komputer który kosztuje powiedzmy 9.000zł nie chodził jak jakiś za 4.000 . Pozdrawiam i liczę na trafne odpowiedzi
To jest ponad 10k (nawet jeśli to tylko 100zł) Chodziło mi o to żeby zmieścić się w budżecie 10.000. Najlepiej jakby to było 9.000 jakoś
Ten wpis został oflagowany przez społeczność i został tymczasowo ukryty.
Zmień kartę graficzną na tą i reszta zostaje.
Będzie też pasowała? I nie będzie się aż tak różniła?
Tak się składa, że do wszystkiego w życiu dochodzę sam i nie miałem tak łatwo jak ty, żeby mi ojciec coś droższego kupował. Następnym razem pomyśl 2x nad tym co napiszesz, bo nie wszyscy w życiu mają wyłożone na tacy jak ty i muszą trochę popracować, aby się dorobić. Nawet nie wiem czy w ogóle pracujesz, czy masz po prostu bogatą rodzinę i piszesz takie komentarze, żeby pokazać jaki jesteś wielki…
Ten wpis został oflagowany przez społeczność i został tymczasowo ukryty.
Nie wiem gdzie pracujesz, ale w tych czasach nie jest trudno zarabiać więcej niż przeciętny Polak. Może jak osiągniesz sukces w życiu (zamiast prowokować ludzi w internecie) to zrozumiesz że w tych czasach już nie trzeba mieć pieniędzy od rodziców, żeby spełniać marzenia Poza tym masz coś do ludzi niepełnosprawnych?
Ten temat został automatycznie zamknięty 180 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.