Planuje zakup nowego komputera w granciach 1200zł-1300zł . Oparty na Intelu e5200 ale sie zastanawiam , czy teraz dobry moment na taki zakup , sprzedawcy licza na duze zyski i ceny nie sa niskie. Dlatego planuje to przeczekac i kupic go w połowie stycznia . Jak myslicie warto , czy kupywac teraz ? Moze sa jacys sprzedawcy wsrod forumowiczów , co wy na to ,myslicie ze bedzie taniej. warto czekac . Ciekawe jak dolar bedzie stał po nowym roku, to tez bedzie miało wpływ? Czekać czy kupywać?
Dzięki utwierdziliscie mnie troche w tym przekonaniu .Widze ze myslicie podobnie . Teraz napisze co mnie interesuej i na co mnie stac , ocenice ten zestawic , powiedzcie czy wszystko pasuje:
Troche za duzo , moje mozliwości finansowe sa ograniczone do 1300zł , a wiec ten dysk jest mi zbędny , 320GB spokojnie wystarczy , no i cena grafy tez mnie przeraża.
powiem tak postanowiłem kupić komputer na początku grudnia , orientacyjnie dowiadywałem sie o ceny . Miałem przeznaczony na ten cel 1000zł i ani złotówki wiecej , teraz po Ho Ho Ho ( tak mówi moja bratanica na mikołaja ;)) mam 1300zł i tego sie trzymam , pewnie fajnie byłoby kupić teraz taki zestaw który byłby juz odpowedni na dlugie lata, ale niestety to co zaproponowalem to taki maxik możliwości , daltego niemoge isc wyżej,może jak troche poczekam to bedzie mnie stac na zestaw zaproponwoany przez mati75 , oby.
Jeśli wierzyć komputronikowi i jego wykresom przy produktach ceny baaardzooo powoli ale maleją
Wiem coś o tym dokładaniu kiedy już mamy maksimum a jednak zawsze trochę brakuje i tak w kółko
Gdybyś sprzęt kupował tak jak ja na początku września to spokojnie wystarczyło by Ci te 1300zł, czasami sam nie mogę uwierzyć jak zmieniły się te ceny po kryzysie i w czasie świat, ale poczekaj do końca stycznia (może i w połowie lutego), szał świąteczny minie, wejdą nowe produkty i ceny może trochę zjadą