Komputer lub sprawne podzespoły w cenie do 200PLN

Witam Serdecznie

Zakupię cały komputer w cenie do 200PLN,

lub różne (tylko sprawne) starsze podzespoły komputerowe. (np. dysk ok. 20 GB, grafikę na AGP 128MB, ram DDR1 najlepiej na 333MHz itp.)

Najchętniej z okolicy woj. lubelskiego.

Mam taki w piwnicy tylko z większym dyskiem i grafiką 64MB, mogę dzisiaj złożyć i sprawdzić jak działa.

Propozycja numer 1

* Procesor duron 700MHz lub intel Celeron 550MHz, lub inny ale to na GG ustalimy co i jak jak byś był zainteresowany

* Ram 256 lub więcej zależy od tego czy jesteś zainteresowany

* Dysk 30GB

* Napęd CD (jak znajdę to dołożę napęd DVD) lub wymienię napęd CD na nagrywarkę CD

* Grafika 64MB

* Karta telewizyjna

Cena 170zł + wysyłka 19zł

Mogę też zmodyfikować ten komputer, bez karty telewizyjnej za 150zł + wysyłka lub inne podzespoły!

Pisz coś złożymy GG 5830415 zawsze niewidoczny

Propozycja numer 2

Myślę że możemy się dogadać, mam do zaoferowania

Athloon 2400+

Ram 768MB DDR 1

Dysk 60GB

Napęd DVD,

Nagrywarka CDRW

Ładna, czysta (mała!!) obudowa mająca USB z przodu (2x),

Karta Sieciowa LAN

FAX Modem (dzięki niemu możesz mieć internet wszędzie tam gdzie jest tylko linia telefoniczna -> koszt internetu jak za zwykłą rozmowe telefoniczną)

wygląda jak w miare nowoczesny sprzęt,

IMG_5020.JPG

IMG_5014.JPG

mam do niego też drukarkę, urządzenie wielofunkcyjne, wraz z tuszami,

oraz głośniki, klawiaturę, myszkę,

za komplet z drukarką, tuszami, głośnikami, myszką, klawiaturą, i kablami wszystkimi, oraz sterownikami i oryginalnym Windows XP !!

Za sam komputer 270zł, + wysyłka (19zł)

za komputer z naklejką Windows 310zł + wysyłka (19zł)

za komputer z drukarką, myszką klawiaturą, i tak dalej 499zł + wysyłka (19zł)

PS. jestem z Lubelskiego :slight_smile:

Mam też do sprzedania inne komputery, coś do 460zł, mocnego i fajnego na LGA 775 z procesorem 2,8GHz, ramem 1 GB, dyskiem 200GB! Nagrywarką DVD i nagrywarką CD

Mam na Allegro ponad 550 pozytywnych komentarzy, żadnego negatywa, ani neutralna, same pozytywy