Witam Serdecznie
Zakupię cały komputer w cenie do 200PLN,
lub różne (tylko sprawne) starsze podzespoły komputerowe. (np. dysk ok. 20 GB, grafikę na AGP 128MB, ram DDR1 najlepiej na 333MHz itp.)
Najchętniej z okolicy woj. lubelskiego.
Witam Serdecznie
Zakupię cały komputer w cenie do 200PLN,
lub różne (tylko sprawne) starsze podzespoły komputerowe. (np. dysk ok. 20 GB, grafikę na AGP 128MB, ram DDR1 najlepiej na 333MHz itp.)
Najchętniej z okolicy woj. lubelskiego.
Mam taki w piwnicy tylko z większym dyskiem i grafiką 64MB, mogę dzisiaj złożyć i sprawdzić jak działa.
Propozycja numer 1
* Procesor duron 700MHz lub intel Celeron 550MHz, lub inny ale to na GG ustalimy co i jak jak byś był zainteresowany
* Ram 256 lub więcej zależy od tego czy jesteś zainteresowany
* Dysk 30GB
* Napęd CD (jak znajdę to dołożę napęd DVD) lub wymienię napęd CD na nagrywarkę CD
* Grafika 64MB
* Karta telewizyjna
Cena 170zł + wysyłka 19zł
Mogę też zmodyfikować ten komputer, bez karty telewizyjnej za 150zł + wysyłka lub inne podzespoły!
Pisz coś złożymy GG 5830415 zawsze niewidoczny
Propozycja numer 2
Myślę że możemy się dogadać, mam do zaoferowania
Athloon 2400+
Ram 768MB DDR 1
Dysk 60GB
Napęd DVD,
Nagrywarka CDRW
Ładna, czysta (mała!!) obudowa mająca USB z przodu (2x),
Karta Sieciowa LAN
FAX Modem (dzięki niemu możesz mieć internet wszędzie tam gdzie jest tylko linia telefoniczna -> koszt internetu jak za zwykłą rozmowe telefoniczną)
wygląda jak w miare nowoczesny sprzęt,
mam do niego też drukarkę, urządzenie wielofunkcyjne, wraz z tuszami,
oraz głośniki, klawiaturę, myszkę,
za komplet z drukarką, tuszami, głośnikami, myszką, klawiaturą, i kablami wszystkimi, oraz sterownikami i oryginalnym Windows XP
Za sam komputer 270zł, + wysyłka (19zł)
za komputer z naklejką Windows 310zł + wysyłka (19zł)
za komputer z drukarką, myszką klawiaturą, i tak dalej 499zł + wysyłka (19zł)
PS. jestem z Lubelskiego
Mam też do sprzedania inne komputery, coś do 460zł, mocnego i fajnego na LGA 775 z procesorem 2,8GHz, ramem 1 GB, dyskiem 200GB! Nagrywarką DVD i nagrywarką CD
Mam na Allegro ponad 550 pozytywnych komentarzy, żadnego negatywa, ani neutralna, same pozytywy