Witam mam problem z moim sprzętem gdyż od dzisiaj gdy chciałem odpalić kompa już mi coś nie pasowało bo długo się włączal niż dotychczas. Gdy się już włączył to strasznie się mulil długo(około 2 minut) myślał gdy chciałem kliknąć w start i go zresetować. W końcu się trochę rozbujal i włączyłem csa 1.6 przy starcie gry coś pstryklo w środku nie wiem co to mogło być. Wbilem na server dołączyłem do drużyny komputer się zacial ale tak że jak kliknąłem ctrl alt del to po jakimś czasie się włączył menadżer i wyłączyłem procesy i później znowu w miarę chodził. Ogólnie to ma jakieś dziwne akcje że raz chodzi dobrze(przynajmniej na pulpicie i przeglądarka) raz muli że nie da rady nic zrobic specyfikacja(pisze z telefonu) AMD phenom II x4 b55, nVidia gtx650, 8gbram, dysk twardy Seagate sshd 1tb zasilacz cube max 450w(cos czuje ze to on może być winowajca ale wolę się upewnić) dodam że komputer miał format robiony może tydzień temu i było okej wszystko okej aż do dzisiaj. Zdarzało się czasem że zawieche złapał na ekranie z flaga gdzie pisze uruchamianie systemu windows ale po resecie czy tam dwóch odpala bez problemu !
Powtórz skan z Live CD, w pierwszym sektorze masz trchę spadków, to by mogło tłumaczyć start Windowsa, ale ten wynik może być też kwestią testu na pracującym dysku;)