Komputer nie chce uruchomić restartowania

Witam. Potrzebuje pilnej pomocy dotyczącej laptopa DELL inspiron 3583. Kiedy zaczęłem robić restartowania do ustawień fabrycznych wyskoczył jakiś błąd “komputer zostal nieoczekiwanie uruchomiony ponownie lub napotkal nieoczekiwanu blad. nie mozna kontynuowac instalacji windows”
I teraz komputer cały czas włącza się i wyłącza. Dodam że nie mam żadnych plyt z Windowsem lub pendrive’a.

Więc kup pendrive.
Pobierz narzędzie z: https://www.microsoft.com/pl-pl/software-download/windows10
Postępuj zgodnie z instrukcjami wyświetlanymi po uruchomieniu narzędzia do tworzenia nośnika W10.

Albo oddaj do serwisu, pewnie w cenie zbliżonej do pendrive zainstalują ci system.

A co jeżeli nie mam pieniędzy na ten system? W moim mieście strasznie drogo robią takie coś. Kiedyś podobna sytuacja się przydarzyła i kosztowało to 350zł

Pytanie pomocnicze: jakiego Windowsa masz na tym laptopie ?

Windows 10

Więc potrzebny ci tylko pendrive, i postępowanie zgodnie z tym, co wskazał ci sadaj72.

No właśnie że jest problem który napisałem na gorze…

To kup tego pendrive i zgraj na niego instalator Windowsa na innym komputerze. Pendrive 16GB kosztuje 10-20 zł.

Nie mogło być to zwykłe wgranie systemu operacyjnego. Taka usługa mieści się w granicach 50-100 zł bez instalacji dodatkowego oprogramowania.

…to zmień pracę i weź kredyt.jeżeli nie pracujesz to 500+ chyba jest co miesiąc?