Dostałem starego kompa i gdy zrobiłem Formata komputera znikneła mi tak jakby karta graficzna i płyta głowna nie pisze mi jaka jest i nie moge sciagnac sterownikow.a
Sciągałem wszystkie chyba programy CPU-z,Everest oraz Driver Scanner.
Mam Windows XP a procesor AMD sampreon processor 3000+…
Zakładasz drugi raz taki sam temat. W poprzednim moderator upomniał Ciebie na temat tytułu wątku. Nie poprawiłeś go. W tym temacie, tytuł również nie jest konkretny. Daję Ci ostatnią szansę na edycję tytułu, w taki sposób aby mówił konkretnie o problemie.
Po lewej stronie masz miejsce z informacją “Wprowadź model do …” wpisz tam K8V-VM, następnie wybierz swój system czyli Windows XP i gotowe.
Jeżeli masz kartę graficzną zintegrowaną pobierz do niej sterowniki z w/w strony. Jeżeli masz kartę dedykowaną to po zainstalowaniu wszystkich niezbędnych sterowników, uruchom ponownie program GPU-Z i sprawdź model karty.
Sory tak sie pomylilem mailo byc "Po co audio? Mam sterowniki od “KARTY DZIEKOWEJ” a i zainstalowalem te sterowniki od chipsetu i nie pokazuje jaka mam karte graficzna i w mój komputer pisze że mam dodatek service pack 3.