Witam. Dzisiaj zakupiłem pendrive 8GB. Podczas wsadzania go do portu USB jest dzwięk (że coś zostało włożone do USB) i jest pobieranie sterowników.
Pisze, że wszystko zainstalowane, gotowe do użycia ale mi go nie wykrywa… Nie mam zepsutego portu, ponieważ wczoraj normalnie kolegi pendrive mi wchodził… W menadżerze widać, że jest podłączony. Zamieszczam SS gdzie wszystko widać. Proszę o pomoc
Już Allegro mu konto zawiesiło. . Ostatnie komentarze to tylko negatywy. I tak miałeś u niego jakieś względy, bo dostałeś towar (chodź nie sprawny). Jeżeli coś jest okazją (niska cena), to niekoniecznie dla kupującego. Naszczęście to tylko kilka złotych.
Wygląda na to, że zachowuje się jak “pusty” czytnik do kart. Czyli sam interface USB działa, ale brak pamięci (albo komunikacji z nią). Sprzedawca kupił je chyba jako uszkodzone a potem wystawił na aukcji. Według komentarzy innym, którzy go kupili też nie działa. Tylko jednemu działa i to nie wiadomo czy w 100% i jak długo. Sprzedał ich ok 500 i dużo więcej na wcześniejszych Aukcjach. Zarobił kawałek kasy, a innych oszukał.