Kiedyś próbowałem podłączać Nokię zwykłym, nieekranowanym kablem USB - komputer nie widział telefonu. Co ciekawe, na tym samym kabelku połączenie z urządzeniem Blackberry działało bez problemu. Nokia zadziałała dopiero na porządniejszym, ekranowanym przewodzie. Może tu jest problem?
Skoro chodzi tylko o zdjęcia to trudno wejść do internetu i przesłać te zdjęcia na jakiś serwis uploadowy? Bo skoro aż tak Ci zależy to dla Ciebie rachunek nie jest ważny.
Przesyłanie 200 zdjęć do sieci za pomocą telefonu nie wchodzi w rachubę.
Z resztą i tak mam wyłączony internet w telefonie.
Yh, nie pamiętam. Ale skoro nie wykrywa telefonu, to raczej nie mam sterowników
Już coś kiedyś ściągałem, na jakimś forum ktoś polecał pewien program Nokii- także klapa. W ogóle nie wiedziałem jak się nim obsłużyć. Ale zobaczę Nokia Ovi Suite. Mam nadzieję, że to nie ten sam program.
System Windows XP. Service Pack 2, chociaż nie jestem pewien. Gdzie można sprawdzić…?
No Szanowny Panie jak Ty nie wiesz jak się z takim programem obsłużyć to może być Ciężko Ci pomóc. To są naprawdę intuicyjne programy, wszak każdy z użytkowników Nokii jest na nie skazany (no chyba, że ma mass storage ale to inna para kaloszy) Wcześniej pewnie miałeś Nokia PC Suite.