Witam posiadam nowy pc od 24 godzin.
Z systemem W10 1703
Włączyła się aktualizacja i po chwili uruchomił się ponownie, ale ekran wygląda tak:
Co robić ?
Czekać nawet godzinami… Nie wolno przerwać.
nie przerwałem aktualizacji
Tydzień urlopu bez kompa. Pójść na spacer, wyrwać laskę jakąś i wrócisz zdrowszy
Jak to naprawić TO NIE JEST ŻART
Ale my serio tylko z przymrużeniem oka
Jak komp jest nowy, to ważnych danych zapewne na nim nie ma. Pendrive z instalką i jedziesz od nowa.
tak tylko wszystkie ważne ze starego
Pisze sie format C
To teraz zapamiętaj windows jest jak kobieta upierdliwa i wnerwiająca
Ale jak to naprawić
Ale czemu piszecie, że to problem z Windowsem skoro ja tam nie widzę ekranu jego ładowania tylko logo producenta sprzętu?
@Winspace7 Wejdź do bios i wyłącz FastBoot. Coś nie pykło przy próbie uruchomienia po aktualizacji.
Jak zdechł Windows to nie naprawisz, niestety Zostaje ponowna instalacja. Na przyszłość robi się dwie partycje, jedna z windowsem, druga z danymi. Jak zdechnie Windows dane zostają.
Zmienic kalendarz, 2019 skończony.
Live CD i odzyskujemy dane na USB, a jak Windows nie wstanie -> reinstalujemy i pozwalamy mielić do tygodnia.
Tak tylko przypominam, że użytkownik przyszedł z problemem. Wiem jaką ma tutaj historię, ale możecie skończyć te podśmiechujki.
Dziękuję
Tak jak piszą: jakiś Linuks Live z CD lub pena, zgrywamy dane na pendrive lub dysk zewnętrzny, a potem instalacja Windows. Najszybszy i, chyba, najmniej skomplikowany sposób.
Znalazłem rozwiązanie:
- Kliknij przycisk zasilania
- Znowu kliknij przycisk zasilania
- Czekaj aż się uruchomi