siema mam problem z kompem!!ostatnio czesto komp mi sie lagował i utrudniał korzystanie z netu wiec zrobilem format dysku.wszystko było ok na początku .dopiero teraz zacząl sie okropnie mulić . mam problem co zronić skanowanie nic nie wykryło a chciałem zaznaczyć że to dość stary komp
Zapoznaj się z tematem i popraw tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.
Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.
sorry że dopiero teraz ale na innym forum dałem też posta i musiałem jeszcze raz wgrać system z nowymi sterownikami bo te które miałem były stare.Problem dalej jest internet strasznie się muli ,ściągnięcie czegokolwiek bardzo długo trwa dlatego nie zrobiłem co kolega krzych5610 mi kazał ale już ściągam ale to troche potrwa.Internet na pewno dobrze działa sprawdzałem na innym komputerze
Start - Uruchom - wpisujesz services.msc i Enter Znajdź usługę Czas systemu Windows klikasz prawym przyciskiem myszy na nią i z menu wybierasz Właściwości. Zobacz jaki ma Stan, Typ Uruchomienia
oj ten komputer ten komputer ma już 10 lat:) przez 3 lata w ogóle z niego nie korzystałem stał bez czynnie. Nie dawno spalił mi się laptop wiec i chciałem sprawdzić czy on będzie sprawny.Na początku jakoś śmigał nie było takich problemów jak teraz.Stary ten komp jest na pewno ,a opłaca się go modernizować?Wiem że musze wymienić zasilacz to napewno bo mam Codegen:)Co do tego kompa nie mam wymagań takich wielkich aby mi tylko internet normalnie śmigał.Nie wiesz co do niego mógłbym kupić żeby się nie wbijać w koszta?