TR 1900X to pewnie wytwor intela
Sam widzisz, że nie ma takiego procesora, więc nie wymądrzaj się.
Ten procesor ma 60 linii, ale gorszą wydajność w grach i zaawansowanych aplikacjach nawet od dużo tańszego R7 1800x.
Threadripper 1950x to jedyny opłacalny wybór z tej serii, ale tylko dla kogoś potrafiącego skorzystać z jego wielu wątków. Tym zastosowaniem nie są gry.
jakos nawet linka do niego dalem ale ok nie ma takiego
A rzucanie stwierdzania 'nie wymadrzaj sie" przez kogos kto probwal sie popisac, ale ciagle mu nie wychodzilo nie jest zbyt powazne, zwlaszcza wmawanie rzeczy na ktorych sie nie zna.
Za cala reszte dzieki, pomysle jeszcze co wybrac
Słuchaj, jeśli jesteś taki obeznany w temacie to skorzystaj z wiedzy do złożenia samodzielnie zestawu.
Zrobiłeś błąd w nazwie procesora i jeszcze twierdzisz, że to ja się nie znam. Bezczelny jesteś.
Z mojej strony wszystko.
Podziekowalem za merytoryczne, natomiast w kilku miejscach sie myliles i to mocno, wiec nie wiem po co udajesz ze wiesz wiecej niz realnie wiesz skoro to od razu widac, a bezczelny to jestes ty. Widze ze typowych “polakow” spotka sie wszedzie moze i pomoze ale przy okazji odegra wielkiego znawce a jak wyjdzie ze sie myli to bedzie bol dupy.
Wskaż te miejsca.
Przypominam ci, że wchodzisz na forum z prośbą o pomoc, nie mając pojęcia w temacie i tą pomoc otrzymujesz, pomimo szczeniackiego zachowania.
Taki z Ciebie prawdziwy Polak, bo siedzisz za granicą i wyzywasz innych od ‘polaków’. Litości :E
Widzę że ktoś kasuje komentarze więc jeszcze raz,
Za cala reszte dzieki, pomysle jeszcze co wybrac
Mniej pluj jadem lepiej czytaj posty to ulatwi ci zycie.
Wchodzę na forum i zadaję pytanie dość proste
Jaki CPU i płytę polecacie i dlaczego pod 2 x 1080Ti w SLI ?
I twoja pierwsza wypowiedź ktora notabene juz wykazuje ze nie wiesz o czym piszesz
Zdecyduj się czy chcesz na tym kopać, czy pracować przy wirtualizacji, bo dwóch tych rzeczy na raz nie zrobisz.
ALe mówię ok nie bede sie klocil ze “znafcom” napisze tylko ze od pol roku mam tak zrobione i działa (magia!)
Po czym wrzucasz jakies z dupy ceny nie wiedzac nawet gdzie mieszkam, gdzie sprawdzalem centy oraz stwierdzasz ze watpisz w te ceny, czyli druga glupota.
Tak jak pisałem typowy polak - dzieciak, ktos wykazal ze piszesz glupoty to plujesz jadem i nienawiścią. No coż piszę ten post drugi raz bo pewnie kolega admin usunął bo za bardzo cie wypunktowałem.
Znaczy jednocześnie kopiesz i wykonujesz zaawansowane prace na komputerze? To jesteś w elitarnym gronie, bo każdy zostawia na czas kopania komputer w spokoju, żeby zmniejszyć zużycie energii oraz zapewnić stabilność. Oczywiście można tak robić, ale jest to bezsens.
Po pierwsze nie interesuje mnie gdzie mieszkasz. Po drugie nie napisałeś tego, ale twierdzisz, że się nie znam, bo opieram się w domyśle na cenach w Polsce. No parodia xd.
Przykro mi, że nie jestem wróżem. Może przewidziałbym wówczas, że komuś takiemu nie warto pomagać.
Ps. Jak ci się żyje za granicą?
Że też chce ci się odpisywać…