Komputer restartuje się przy rozpoczęciu pobierania pliku

hey jak w temacie po naciśnięciu przycisku download lub pobierz itp. komputer zaczyna się wyłączać zamyka system po czym ponownie się wyłącza i tak za każdym razem jak wciskam te przyciski.

przeczytałem gdzieś ze to wina płyty głównej grzejącego się procesora itp. wiec dałem laptopa na gwarancję no i dali mu większe chłodzenie i nowsze bo napisałem ze te głośno chodzi no i opisałem usterkę i mówili ze wszystko ok jest.

wiec tak posiadałem viste gdzie mi się to zaczęło robić po formacie kilka godzin jest wszystko ok ale potem problem powraca przeinstalowałem na xp. no i tez to samo dzien było ok i znów ?? wiec co jest ?? gwarancja się właśnie skończyła no ale laptop się nie grzeje nie jest uszkodzony ani nic z tych rzeczy. nie miał nigdy żadnych wysiłków takich jak gry itp. a dodam ze jak pobieram z chomika film to jest wszystko ok pobiera normalnie czy tam 100 mb czy 3 giga a z innych stron czy pobieram 2 mb czy 5 giga to i tak się system zamyka. Mój laptop to asus x3 series 34-220-286_1.jpg

domik89 , proszę poprawić wiadomość: na Forum używamy polskich znaków w pisowni.

Wciśnij klawisz F8 przed rozpoczęciem ładowania systemu-> wybierz Wyłącz automatyczne ponowne uruchamianie po awarii systemu. Jeżeli pojawi się bluescreen, spisz kod błędu (od STOP) i podaj na forum.

ok zrobiłem tak nie pojawiło się nic system załadował się normalnie

i dodam że nadal się to dzieje