Komputer sam resetuje się po ekranie ładującym system

Witam.

Mam problem z Windowsem. Jakie są objawy? Dosyć proste :). Gdy uruchamiam komputer, ładuje się chwile, i po tym ekranie:

dscf0188.jpg

komputer sam sie restartuje. Powiedzcie mi czy da sie to naprawic? Jesli się da to jak to zrobic?

P.S Przeskanowałem komputer w trybie awaryjnym oraz zrobiłem cofke do ostatniej znanej konfiguracji, ale to nic nie dało.

Pozdrawiam,

Jaho

Popraw tytuł na konkretny.

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?p=980957

Może nie masz 64bitowego procesora który by obsłużył system 64 bitowy jaki masz sprzęt??

Podaj jaki masz zasilacz.

Czyli w awaryjnym działa ??

Jeżeli tak to można wykluczyć

Podałeś za mało info, może to być zasilacz, ram, hdd, proc praktycznie wszystko.

Oooo ale ja bym stawiał na spuchnięte kondensatory na płycie głównej, często to się tak objawia.

Tak w trybie awaryjnym działa, ale jak chce włączyć normalnie to po tym ekranie, co jest w pierwszym poście komputer sam sie resetuje.

BTW. Ja mam Windows XP Professional.

Pozdrawiam

//Jaho

Złączono Posta : 29.07.2007 (Nie) 9:31

~Odświeżam.

@Mod: Zmieniłem nazwę tematu.

Jeśli ktoś wie czego to jest wina to niech napisze. Ważne!

Pozdrawiam

//Jaho

Złączono Posta : 30.07.2007 (Pon) 20:30

@odświeżam

Pozdrawiam

//Jaho

Zgadzam się z Randeonik w Trybie Awaryjnym działa bo uruchamia sie w 32 bitach a nie 64 więc nie masz 64 bitowego procka

PS Jak masz Professionala to pojawia cie sie TZW ekran STOP po ty zazwyczaj sie komputer restartuje :mrgreen:

Core 2 duo E4300 1,8 GHz, Gigabyte GA-VM900M, WD 160 GB S-ATA, GFX 7100 GS, Samsung SHS-182D, 1024 MB RAM, NEC LCD 190V, WIndows XP Pro SP2