Jak w temacie komp mi sie strasznie tnie nawet podczas pisania tego postu kupiłem nowego ptocka płyte główna i grafike oraz ram po tej zmianie sprzętowej zaczeły sie problemy procek 4 rdzenie ram 2gb nie wiem co robić pomóżcie bardzo was proszę coś znowu wymieniać czy co
coś bardzo nie dobrego dzieje sie z tym kompem win ładuje sie wiekami tego posta musialem napisać z laptopa grafika mówie nie wiem a zasilacz chyba jakaś HD tracer 4Life 400 system stawiałem nie dawno bo jak elektrownia prąd wyłączyła to mi sie wysypał i te cale problemy po tym sie zaczely przedtem komp sie cioł żadko
No to w tym defekcie kompa pomógł fatalny zasilacz jakim jest Tracer…być może coś pociągnął za sobą…a więc tak na początek sprawdź w środku obudowy czy nie ma jakiś oznak przepaleń, uszkodzeń. Sprawdź pamięć programem Memtest86, dysk twardy jakimś programem diagnostycznym…to na początek:)
Chłopie ten zasilacz jest do du*y może nic się nie stało wymień na coś stąd z firmy listy rekomendowanych : http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1199271.html, ale zanim to zrobisz zrób to co mówi kolega na górze