Cześć, niedawno udało mi się rozwiązać jeden problem, a tu kolejny: otóż włączyłem sobie dzisiaj pobieranie gry i pod koniec pobierania stwierdzilem, ze pobiore resztę później, więc wyłączyłem pobieranie i włączyłem przeglądarkę internetową, ale że wciąż słabo działał to wyłączyłem proces tego launchera. Nadal nic więc zrestartowałem komputer, wyłączyłem wszystko z prądu i uruchomiłe ponownie, ale internet się nie połączył, w Rozwiąż problemy było napisane, że komputer wydaję się być poprawnie skonfigurowany, ale urządzenie lub microsoft.net ni odpowiada, albo że wystàpił problem z modemem szerokopasmowym i bym go zrestartował. Przywracanie systemu nic nie dało (było tylko napisane, że komputer będzie musiał ponownie zainstalować kilka aktualizacji, ktore cofnęło
W panelu sterowania siecią uruhomienie ponownie ani powrót do ustawien fabrycznych nie zadziałał,włączyła się tylko telewisja ADSL, którą od razy wyłączyłem, gdyż z niej nie korzystam i zawsze była wyłączona. Przepraszam, że tak długo i proszę o pomoc.
Internet mam z TP Liveboxa przez kabel ethernet.
Może mieć to związek z pobraną wczoraj grą TERA?