Sprawdż dysk choćby programem CrystalDiskInfo.Drugą rzeczą jest,czy komputer ma przepływ powietrza,czy obudowa jest w stanie zapewnić jego obieg - przegrzewanie się,wreście czy jest dobry zasilacz-trzeba pomierzyć na nim napięcia,może on być winny
Stan dysku jest dobry. Temp 36*C. Przepływ powietrza też jest, a obudowa jest w stanie jak najbardziej zapewnić jego obieg. Zasilacz… jutro się sprawdzi i dam info.
Normalnie wszystko działa dobrze. Reset zrobił może raz przy przeglądaniu plików w moich dokumentach…
W normalnej pracy działa super, tylko właśnie jak gram to szlag go trafia i się wyłącza.
Pamiętam, że włączyłem pierwszy raz komputer. Zainstalowałem sterowniki i Wiedźmina 2 żeby sprawdzić jak będzie działać na nowym komputerze. Pochodził chwilę (wtedy to tak z 15 minut teraz to już jak tylko się włączy gra) i zgasł. Potem to już w każdej innej grze. Częściej grałem na konsoli to mi nie przeszkadzało za bardzo. Nic nie było robione przy nim. Jak był przywieziony ze sklepu tak stoi. Kurzu nie ma bo czyściłem co jakiś czas. Chyba trzeba na gwarancję i tyle bo nie mam pomysłu co to się dzieje. Jeszcze sprawdzę jutro te napięcia w zasilaczu i może tam coś ewentualnie…