Witam.
Już wczoraj miałem problemy z komputerem, nie miałem zbyt dużo czasu żeby się nim zając (przeskanować, wyrzucić śmieci itd) odłożyłem to na sobotę,
ale niestety już dzisiaj padł. Mianowicie wyłącza się przy ładowaniu Windowsa (http://www.windowspasswordsrecovery.com/images/knowledge/forgot-windows-xp-password/loading-windows-xp.png - dokładnie w tym momencie)
Tryb awaryjny/z obslugą sieci/z wierszem polecenia/uruchom komputer normalnie - NIC NIE DZIAŁA, dzieje się to samo, po prostu wyłącza się i próbuje znowu uruchomić i tak w kółko.
Włożyłem cd windowsa xp i chciałem naprawić “istniejącą instalację systemu windows xp przy użyciu Konsoli odzyskiwania”, zapytał mnie do której instalacji systemu chcę się zalogować, poprosił o hasło i po tym jest już dostępna konsola. Używałem w niej opcji chkdsk, niby pokazywał, że jakiś tam problem z dyskiem, próbowałem dać żeby naprawił ale to nic nie dało.
Co jeszcze mogę zrobić w tej konsoli? Lub może jakieś inne rozwiązanie?
Myślałem żeby wrzucić mój dysk do komputera na którym aktualnie przebywam, wziąć ważne rzeczy i format, ale najpierw pytam Was czy coś jeszcze można zrobić, chociaż wolałbym uniknąć przenoszenia dysku do innego komputera, jest na nim na pewno sporo wirusów i nie chce mieć kolejnego problemu.
pozdr.