Do gier rzecz jasna, ha.
Z mojego starego kompa zostanie ewentualnie samo opakowanie. Może napęd dysków i wentylator xD
Także potrzebne mi bebechy plus jeszcze system 7/8/10 64bit. Z możliwością rozbudowy najlepiej.
Nie wiem co tu się zmieści w tej sumie, ale by spełniał wymagania: Intel Core i5 4570 3.2 GHz/AMD Athlon X4 3.7 GHz, 4 GB RAM (a najlepiej 6GB), karta grafiki 1 GB GeForce GTX 650 lub lepsza, 18 GB HDD, Windows 7/8/8.1/10 64-bit, no i by to miało ręce i nogi rzecz jasna.
A gry to by chociaż te popularne tytuły w min. 40 FPS grały : D
Składak, czy gotowy jakiś, jakieś propozycje? Kompletnie się nie znam na tym…
Nie tyle co zależy, ile po prostu nie umiem w promocje i łapanie okazji, szczególnie, że kupować będę za jakieś 3 miesiące. Przeciętne ceny po prostu, chyba że są jakieś strony gdzie są wrzucane używane i będą na pewno.
A może jest gdzieś gotowiec z i5 albo ryzenem i kartą graficzną inną niż zintegrowana? do 2800 zł z systemem. Muszę jeszcze mieć jakieś opcje w razie W 8D
jakoś nie ufam temu pentium xD
Intel powinien dac jakąś nagrodę szczególną dobreprogramy i forum bo nigdzie tak nie pchają Intela jak tutaj naprawdę, zero konkurencji, Intel szczyt techniki i pomysłu ludzkiego. Wkurza mnie to okrutnie.
Chodzi ci o tego składaka co tam u góry podklejałeś którego nie wiadomo kto jak i w jakich okolicznościach spłodził?
Co tam widzisz zachęcającego?
Tytuł “moc gracz”?
A rozbieżności w specyfikacji zauważyłeś?
A co konkretnie dostaniesz jak toto kupisz?
Nie raz były maglowane takie aukcje więc nie polecaj syfu z którym nie ty będziesz się męczyć.