Nie chodzi mi o to żeby grać na wysokich
Chce tylko aby poszło mi gta 5 war thunder
Forza horizon 4 i bf 1 a takto gram w starsze tytuły
Ja na twoim miejscu poczekalbym az uzbierasz jakas kwote i wtedy kupowal.
Bez sensu jest kupowanie karty za 200 zl, gdzie duzo gier nie bedzie chodzic albo beda dzialac slabo, a tym bardziej te nowsze.
Sa to zbedne koszty. Jak bys odlozyl te 800? zl to bys juz mial do uzbierania 1700. Mysle ze taka sume o wiele szybciej uzbierasz niz 2500. A komputer zlozony bedzie bardziej wydajny i bedziesz mial wieksza mozliwosc rozbudowy. Do tego zasilacza balbym sie wkladac cos mocniejszego, za duze ryzyko.
A co do myszki i klawiatury, mozesz kupic w jakims zestawie np. do 80 zl (jesli nie masz, albo sie psuja). Jednak co to za frajda jak masz slaby komputer ale myszke i klawiature full wypas, jak i tak tego nie odczujesz za bardzo. Fotel moglbys kupic porzadny ale nie gamingowy, powodem tego jest cena, sa bardzo drogie i nie widze sensu kupowania takiego fotelu. Te tansze sa dosc slabo wykonane.
U mnie brat kupil sobie za 600? zl fotel gamignowy, po miesiacu juz zaczal skrzypiec podczas bujania i gabka ubila sie. Nie byl tak przyjemny jak podczas zakupu. Natomiast jak za 400 zl kupilem sobie fotel prosty, biurowy ktory po 3 latach nadal nie skrzypi, siedzenie caly czas tak samo miekki jak na poczatku (wiadomo, twardszy niz ten gamingowy ale po czasie sie to zmienia ). Jeszcze jest fakt ze moj fotel ma 3 lata, a gamingowy rok.
Podaj dokładny model fotela biurowego
Cos takiego, nie znam modelu.