kilka tygodni temu wymieniłem w komputerze kartę graficznę, niestety po wymianie były dość powarzne problemy w uruchomieniem komputera, zdecydowałem się zrobić upgrade biosu (CMOS wyczyszczona) i reinstalacje windy 7. wszystko niby OK, ale jak zwykle nie zainstalowałem antyvira, i po tygodniu pojawił się gate snapper -usunąłem go, zainstalowalem avg i ten program tune up i jeszcze jakiś trojan killer, niby te programy zoptymalizowały mi komputer, ale nie wiedzieć czemu FIFA 15 zaczeła mi się przycinać, nie tylko podczas przerw w grze, ale już sie tnie podczas samej rogrywki - bardzo irytujące. sądziłem że problem jest z kośćmi pamięci, ale przetestowałem obie wczoraj i niby wszystko jest OK, ale komputer muli, a grać już sie prawie nie da… pytanie do Was czy to jest wina tylko i wyłacznie softu i powinienem jeszcze raz zainstalować winde? czy te programy do usuwania malware może coś zjebały? czy może być tak ze np jakiś hw jest niedopięty (wymienialem tez paste na procku - przy okazji wyszlo ze radiator przez ostatnie miesiące byl niedopiety, ale teraz juz jest OK).