podejrzewam, ze cos mocno nie gra bo komputer potwornie zamula (strony internetowe otwieraja sie kilka-nascie sekund). g data antyvirus wykryl troche syfu, ale usuniecie go nic nie pomoglo. bede wdzieczna za wszelka pomoc.
edit: zmienilam nazwe tematu bo okazal sie niezgodny z regulaminem. jak mowia: niewiedza nie jest usprawiedliwieniem, ale innego nie mam. :oops:
Miło mi Cię poinformować, że Twój log jest czysty. Nie wiem jaki masz komputer, ale GDATA potrafi zamulać komputer, a tym bardziej jak wykrył niechciane śmieci. Przeskanuj komp jeszcze jakimś antisyware i np Cure It i Malwarebytes’ Anti-Malware.
dzieki za odpowiedz. co ciekawe, skanowalam g data na okolicznac rootkitow i nic nie wyskoczylo
zaraz zarzuce combofix, mam tylko jedna watpliwosc: w podanym przez ciemnowidza linku jest napisane, zeby przed logiem combo uzyc rsit, a z opisu wyglada (poprawcie mnie jesli sie myle) ze uruchomi to skan hijackthis. czy skoro juz to zrobilam to mam uruchomic raz jeszcze czy to jednak cos innego?
niestety jestem kompletnym e-tardem i do mnie trzeba naprawde duzymi literami:)