Witam serdecznie mam taki problem że jak uruchamiam Panel sterowania to pojawia mi się komunikat licencjonowanie oprogramowania i zawiera taki wpis :
Na tym komputerze nie jest uruchomiony oryginalny system windows w celu poprawnego działania tej funkcji należy aktywować system.
Nigdy mi się tak wcześniej nie robiło i tylko ten komunikat się pojawia jak uruchamiam Panel sterowania. Nie mam czarnego ekranu przy starcie Windows i powiadomieniu o aktywacji ani innych żadnych komunikatów .
Co trzeba zrobić żeby się ten komunikat nie pojawiał . Rozwiązania typu odinstalowanie aktualizacji Windows odpowiedzialnej za to już zastosowałem . Próbowałem też windows loader 2.2.1 ale nie działa ten program znaczy się pojawia się błąd podczas instalacji . Jak wchodzę w komputer właściwości to w zakładce aktywacja systemu Windows mam :
Stan jest niedostępny
Indentyfikator produktu : Niedostępne .
Zresztą te rozwiązania które podałem powyżej stosuje się jak jest czarny ekran i komunikat przy starcie systemu o aktywacji windows a mi się tylko pojawia komunikat który opisałem powyżej jak uruchamiam panel sterowania .
Mój system to Windows 7 Proffesional . Proszę o jakieś rady i pozdrawiam .