Przy starcie Windowsa xp prof. SP 2 zaraz po ekranie logowania od paru dni pojawia sie komunikat, że hasło logowania upływa po np. 9 dniach.Czy chcesz zmienic haslo. Opcje Tak lub Nie. Po kliknieciu na Nie komp normalnie startuje, po na Tak ,żąda starego hasła i możliwosc wpisania dwukrotnie nowego.Nie posiadam żadnego hasła i do tej pory logowałem się bez hasła.Co sie stanie po upływie tych dni? Czy istnieje sposób na usunięcie tego komunikatu.Czy może opcja automatycznego logowania rozwiażeproblem. Bardzo prosze o życzliwe sugestie i porady.
Panel sterowania i tam na konta użytkowników jeżeli nie miałeś konta z hasłem to powinny być dwie ikony administrator i gość jeżeli jest trzecie to je usuń może jakiś program lub wirus ci je podsunoł.
W kontach użytkownikow mam tylko dwa wpisy , Administrator i Gość.Cały komputer dokladnie przeskanowałem w poszukiwaniu wirusow i innych smieci i nic nie znalazłem. Poprzednim moim systemem była Vista, ale po zformatowanie partycji systemowej zainstalowalem XP. Czy moglo cos pozostac po tej Viscie.