Dzisiaj dostałem taką wiadomość od szanownej Redakcji: Twoja aktywność spadła, reklamy zostały przywrócone.
XD Serio? XD To jakaś groźba ??? Jakie reklamy? A tak w ogóle to zamiast robić taki kretynizm Redakcjo TY, to zastanów się najpierw jaki może być powód, że ktoś przestaje czytać ten KRAP, który publikujecie na głównej DP… Czego oczekujecie, że zacznę być aktywny, żeby nie mieć reklam? Zapytam jeszcze raz, jakich reklam XD …
I ten komunikat jeszcze:
Aby reklamy zostały przywrócone, należy spełnić przynajmniej jeden z poniższych warunków… bla bla bla
Już dawno temu było powiedziane że za aktywność na portalu reklam nie ma. Skoro nie zaglądasz to co? Mają łaskawie, na klęczkach prosić o to czy mogą włączyć ci reklamy bo przestałeś czytać to co jest na DP?
Widzę że społeczność DP z prostego komunikatu zrobią hejt stulecia… Brawo ty
Redakcja od dłuższego czasu praktycznie nie zagląda na forum. Mają to gdzieś, bo hajs się zgadza. Z DP zrobiono pudelka i słup reklamowy udający tablicę z wiadomościami… Jeszcze blogi bywają coś tam warte.
Trzeba 2 komentarze miesięcznie wstawiać (30 dni bez reklam) lub napisać recenzje programu / wpis blogowy wyróżniony na głównej (90 dni bez reklam).
Pewnie recenzje niskich lotów to od cebul niechcących reklam przez 90 dni, bo AdBlock / Adblock Plus im za słabo blokuje a nie lubią uBlock Origin czy AdGuard.
Wiem co trzeba, mi to lotto, bo reklam i tak nie mam niezależnie od tego czy jakieś warunki spełniam czy nie. To nie zmienia faktu co raz większego szitu na głównej…
Byłoby dobrze, gdyby ten zamulacz gemius z tymi malware został całkowicie wywalony stąd. Reszta to jest znośna, o ile google nie majstruje w api znowu (to ma wpływ na wszystkie usługi, w tym AdSense) oraz nie pokazuje reklam, które nie spełniają oczekiwań użytkownika.