Komunikat "usuń skrót"


(Bambosz107) #1

Chciałbym wyłączyć komunikat pojawiający się przy usuwaniu skrótu informujący, że usuwam skrót, a nie cały program. Jest to dość denerwujące :confused: Da się tak zrobić?