Komunikator ale który

szkoda, ma w sobie jakies błędy czy cuś?? że niewarto?

Zobaczymy kto wygra Gadu-Gadu czy Tlen

Gadu-Gadu vs Tlen :smiley:

• bardzo powoli rozwijany

• brak funkcjonalych dodatkow

• u mnie zachowywal sie niestabilnie (zwiecha zlapal z trzy razy przez 2h uzywania)

Tjaa…

Gadu-Gadu - ostateczne starcie

Tlenator

AQQ

No Comments :smiley:

Kurcze, upierasz się dalej onion , ale już tu ja i ktoś napisaliśmy o zasobożerności AQQ… AQQ może być ok, ale tylko na SILNYM kompie :wink:

ja mysle że przyszłość komunikowania sie to tlen :slight_smile:

Ładną sobie panowie pogawędke urządzacie. Posty zapewnie polecą.

I wiesz onion czemu jeszcze Tlen ma większe szanse? Bo AQQ się nie reklamuje, Tlen jest po prostu coraz popularniejszy (taki Firefox wśród komunikatorów)… W sumie to Konnekt to taka Opera, a AQQ to… hmmm… Safari…

A niestety jakoś Tlen Team wlecze się z kolejnymi wersjami swjego komunikatora, zapewne teraz sztandardową i priorytetową usługą i najbardziej rentowną stał się Tlenofon…

Bo w sumie, to te nowe wersje nic nie wnoszą… W dzienniku zmian powtarza się wciąż ten sam tekst… Więc gdyby nie pluginy… :slight_smile:

Upieram się bo wiem ze mam racje…

A co da reklamy AQQ to sie nie boj…jeszcze nie raz uslyszysz o AQQ (masz moje slowo)

A AQQ się rozwija kiedy tlen i gg stoja w miejscu i dodaja tylko kolejne skorki do pakietu aby zanotowac kolejną wersje. :lol:

A wiesz, czemu jednak nie masz racji? Bo to będzie dokładnie tak samo jak z Operą - w AQQ jest za dużo do własnoręcznej konfiguracji… AQQ będzie odbierać tych zaawansowanych użytkowników, bo nowi przestraszą się ilości opcji do wyboru, tak jak w Operze… Opera to obecnie ok. 5% użytkowników polskiego internetu, z AQQ będzie podobnie…

Zaznaczam, że gdybym miał mocniejszego kompa, to z pewnością przesiadłbym się na AQQ…

A ty co? Ze sztabu twórców AQQ, że mi dajesz słowo?

Tych nie zaawansowanych tez przyciągnie…bo AQQ jest naprawde intuicyjne i bardzo funkcjonalne, latwiejszego juz sie nie da.

Nie, ale co nieco wiem.

No, nie… A GG? A Tlen? Jeżeli tu powiesz, że AQQ jest łatwiejsze w obsłudze, to uznaje Cie za ślepego fanatyka…

Jasne ale zobacz ile funkcji daje AQQ a ile gg i tlen, to jest bezporownania…naprawde przy tej ilosci funkcji nie da sie juz bardziej uprosic interfejsu i opcji (poza malymi szczegolami nad ktorymi pracuje AQQ Team).

Na pewno się da :slight_smile: Ale zdajesz sobie sprawe, że Tlen + wtyczki jest równie funkcjonalny i ma tyle samo (i więcej, jak ktoś chce) opcji…?

Niezgodze sie…ale juz mi sie niechce pisac.

przez waszą kłutnie jeszcze cały temat poleci do śmietnika, zapewne autor postu nie chciał żeby kazdy nabijał posty w tym temacie tylko pisał na temat który komunikator, a nie kłutnie tylu ten jest najlepszy, a drugi powie że nie prawda bo ten, to pierwszy że to ty nie masz racji bo coś tam… uspokujcie się

Dobra, odszedłem na chwilkę od kompa i opamiętałem się :wink: . To temat-rzeka, tak jak FF vs. Opera :slight_smile: . Pójde na kompromis, AQQ the best na <1GHz, Tlen - reszta :smiley: