skąd ty czerpiesz takie info że padł server gg??
a co do konekta, jak go zainstaluje, to jest możliwość głosowej rozmowy przez sieć gg ??
skąd ty czerpiesz takie info że padł server gg??
a co do konekta, jak go zainstaluje, to jest możliwość głosowej rozmowy przez sieć gg ??
Hmmm… Z autopsji…? Mi i jeszcze 2 osobom na 100% padło gg w tym samym momencie…
Zdaje się, że taka wtyczka jeszcze nie powstała…
Małe prawdopodobieństwo żeby to było możliwe.
Tak samo jest w przypadku tlenu. Nie można rozmawiać głosowo z osoba z gg.
To teraz namawiaj znajomych aby przechodzili na AQQ. Pozdrawiam
Teraz jest Gadu-Gadu vs Tlen
Zainstalowałem AQQ i co się okazało? Ano, zwolniło jeszce bardziej… :? Niestety, osobom z komputerem ponizej 1 GHz polecam Tlen… AQQ straszliwie muli…
hmm czyli jak bym miał konekta to nie moge gadać ze znajomymi z gg , szkoda a jest jakis teelfon umozliwiający połączenia głosowe w tym ?? i pomiędzy kim?
Telefon? Chyba chodzi ci o wtyczke. Nie wiem czy jest coś takiego.
Poszukaj na http://wiadomosc.info .
ale z tego co wiem to i tak gadulec wojne wygra 8)
A czemu miałby? Z racji możliwości? Ilości wtyczek? A może bezawaryjności? Jedynym atutem jest ilość użytkowików, ale wszyskie konkurencyjne komunikatory obsługują tę sieć… Więc dlaczego miałby…?
po przeczytaniu tego zmieniłem zdanie i zainstalowałem już tlena
pozdro
TlenPlus nie polecam. Jest w nim za dużo wtyczek, których przecież wszystkich często nie używamy. Moim zdaniem jest przeładowany, dosyć często się sypie. Przynajmniej u mnie tak było. Teraz używam czystego Tlena plus tylko te wtyczki, które potrzebuję.
Poza tym, wiecie może, czy tlen4you.net powróci?
To, że jest w nim dużo wtyczek niczego nie zmienia, jeżeli są one nie podłączone, to jedynie zajmują miejsce na dysku. Ja też miałem problemy z wtyczkami, Tlen się sypał itd., ale wszystkie problemy znikneły wraz z zainstalowaniem najnowszej wersji… Ja TlenPlus sobie chwale, chciałbym coś takiego do Firefoxa, oszczędziło by mi to dużo czasu i zachodu
To sobie go raz skonfiguruj a później rób kopie MozillaBackup
Firefox z ogólnodostępnym zestawem rozszerzeń jakoś mi się nie widzi. Masz Operę
Prawda, ale ja nie jestem “sztywny” w tym temacie… FF też jest fajny
Czy ktoś kożystał z komunikatora Hapi? Bo mi od samej nazwy się go instalować nie chce
Owszem IMHO uboższe to od gg. Wtyczki też nie ciekawe.
i jak opłacało by się ten komunikator instalowac??
Testowałem i nie warto.