Komunikator w Telefonie

Witam mam telefon w sieci heyah i heyahGG i teraz mam pytanie bo płace 1zł tygodniowo i zero za transmisje GPRS, ale wkurza mnie to np że jeśli chcem komuś napisac coś na gg mam do dyspozycji tylko 100 znaków i wiadomości dochodzące do mnie też tylko do 100 znaków.

Czy można zastąpić HeyahGG jakimś innym co nie ma ograniczeń a będzie działać tak samo?

No bo jest fajny bajer jak http://www.infobot.pl/

I mogę np przez gg na telefonie wysłać do niego zapytanie np. wiki Kochanowski a on odpisze mi

Jan Kochanowski (ur. 1530 w Sycynie koło Puław, zm. 22 sierpnia 1584 w Lublinie) - wybitny poeta polski okresu Odrodzenia, sekretarz królewski, proboszcz poznański i zwoleński.

Pochodził ze szlacheckiej rodziny Kochanowskich he rbu Korwin, był synem Piotra Kochanowskiego, sędziego ziemskiego sandomierskiego i Anny Białaczowskiej herbu Odrowąż.

No i właśnie cała wiadomość nie dojdzie bo jest ograniczenie co poradzicie.

Złączono Posta : 02.09.2007 (Nie) 13:52

A co myślicie o JaduGadu czy ma jakieś ograniczenia w ilości znaków? I czy mozna podpiąć to pod ten HeyahGG bym miał za 1zł tygodniowo epątygpsjk na heyahgg

JaduGadu jest bardzo niestabilne. Spróbuj raczej Gochat. Sam go używam, jest świetny. Tylko będziesz musiał płacić za transmisję danych.

Czyli za gprs wiec odpada mam heyahGG no i płace 1 tydzien za 1zł bez opłat GPRS a nie mozna tego heyahGG zastąpić innym i łączyć się przez połaczenie heyah.

Złączono Posta : 02.09.2007 (Nie) 14:19

A czyli jak się doczytałem

102400 znaków będzie mnie kosztować 60groszy tak.

To zależy jaką masz stawkę za sesje. Na pewno kilka razy mniejszą. Internet jest teraz tani.

Jak wykupisz w heyah paczke 5mb to możesz sobie gadać na innych komunikatorach do limitu 5 mb