Chciałabym wybrac jakis zamiennik gg7, bo nowa wersja(10) jest do kitu, a stara nie moze komunikowac sie z posiadaczami wyzszych. Kompletnie sie na tym nie znam stad moje ( zapewne glupie ) pytanie: jaki mam wybrac konumikator, zebym mogla porozumiewac sie ze znajomyni, ktorzy posiadaja tylko gg? Czy wszystkie wymienione tu komunikatory moga polaczyc sie z gg? Z ktorych mozliwy jest odbior wiadomosci od numerow +17mln. Co polecacie, zastanawialam sie nad Miranda,Kadu? potrzebuje czegos lekkiego podobnego do gg7 bez zbednych ulepszen tylko tekst i ew. emotikony P.s czy jest jeszcze jakas mozliwosc zeby podresowac stare gg, aby moglo porozumiewac sie z nowym wersjami?
Skoro chcesz coś prostego, lekkiego to WTW lub ewentualnie Pidgin. Chyba, że nie boisz sie wyzwań, to Miranda, ale ona ma tyle wtyczek, możliwości że tylko nieliczni potrafią to ogarnąć
Właściwie to te wszystkie wtyczki w Mirandzie troche mnie przerastaja . Słyszałam, ze AQQ jest dobrym programem bardzo podobnym do gg. Z komunikatorow najbardziej podobalo mi sie standardowe gg7 i najchetniej pozostalabym przy nim, ale nie mam pewnosci czy bedzie dobrze funkcjonowac skoro GG wypuscilo juz 2 nowe wersje.