Koniec z "Klikam, bo nie widzę"

@Zulowski Niezła nazwa dla skryptu :smiley:

Nie miałeś tego zauważyć

Nie wkleiłem w kodzie,

rozdzielczość zmniejszona …

a tu … a jednak :smiley:

+1 dla Ciebie.

:wink:

Skrypt przydatny bo i omawiany newsman zbędny :wink:

i takim oto sposobem ludzie zaczynaja odchodzić, bo ciach redaktor i pisze pod publiczke czego tutaj ludzie nie lubią.

Uwaga!

Nasz ulubiony spamer pisząc ze swojego bloga jest podpisany tylko jako Lukasamd,

Zamieszczam poprawiony skrypt:

var nodeList = document.querySelectorAll("a");
  for (var i = 0, length = nodeList.length; i < length; i++) {
      if(nodeList[i].innerHTML === "Łukasz Tkacz (lukasamd)" || nodeList[i].innerHTML === "lukasamd"){

var parent = nodeList[i].parentElement.parentElement.parentElement
         .parentElement.parentElement.style.display = 'none';

}
  }

Trzeba dać ‘or’ w If

PS:

Jak zacznie dopisywać coś do kryptonimu, to zrobi się jakiegoś “Like…”,

a jak zacznie zmieniać cały kryptonim, to też go jakoś zablokuje.

Tworzysz zmienną parent która zawiera status przyrównania lub nic nie zawiera (nie pamiętam jak to jest w js). I tak jej nie wykorzystujesz więc to zbędny kod W js jest coś takiego jak each.

Poza tym z tego co się orientuję wywalisz też każdy news z linkiem do w/w osobnika lepiej na samym początku ograniczyć się do klasy z tytułami newsów lub nawet samych nicków redaktorów (ograniczysz tym samym liczbę iteracji, bo obecnie jedziesz po wszystkich linkach z wyświetlanej strony) :stuck_out_tongue:

zmienna var parent została, mimo że jest zbędna, jak mi zacznie strona dziwnie wyglądać w tedy ograniczę zaczytywanie linków do odpowiedniej klasy, ale na razie działa, i jest prosto. :wink:

A ja jadę na takim czymś :smiley:

dp.chrome-ext.crx

Nie działa na blogi :wink:

Na stronie głównej już działa :stuck_out_tongue:

https://onedrive.live.com/redir?resid=E7210E6BBEDA275C!80153&authkey=!ANX7zjdIf4hb1P4&ithint=file%2ccrx

Fajne, sprawdziłem na Chromie,  

przyda się jak kiedyś zacznę tej przeglądarki znów używać :smiley:

Jak będę miał chwilkę czasu to skończę robić ext do chrome, a jak skończę to wezmę się za firefoksa :stuck_out_tongue:

Up, jeśli ktoś chciałby przetestować :slight_smile: