u mnie działa ta
a mi sypie całego firefoxa a jak zaistaluje starsząwersje to tez nie działają, wogóle żadna wtyczke nie chce mi sie zainstalować na tej nowej wersji i na starej też… dziwne to jest bo nawet profile wywalałem juz, moze jakis wirus… jak ktos wie o co biega to dajcie znac Ps. na forum Firefoxa nic nie wiedzą na ten temat
wywal ją - reklamy nie są chyba tak uciążliwe
skoro masz problemy z FF prawdopodobnie masz wtyczki, które się wykluczają i z stąd te problemy - lub nasz bałagn w sytemie ??
zrób porządek w kompie, wywal FF całkowicie i spróbuj zainstalować go na “czysto”
wiesz wywaliłem ff ze wszystkiego nawet z rejestru i z profili ale i tak nie chce mi instalować wtyczek. reklamy faktycznie mozna wytrzymc ale to fajna sprawa taka blokada. w systemie mam faktycznie małą rewolte ostatnimi czasy także chyba bede musiał zrobic mu formata zeby sobie odetchnął troszke
a w Document and Seting w twoim profilu i w ukrytym folderze Dane Aplikacji tez sprawdziles czy go tam niema??
No jasne to są te profile
no to jeszcze przejedz jv16 tools
Widze że kombinujesz całkiem tak jak ja tez juz to robiłem… poprostu wywaliłem wszystko co jest (chyba) mozliwe do wywalenia i dalej nic, ale juz sie przyzwyczaiłem że z moim kompem są jakies ciekawe anomalia
Ja polecam SP2 tam jest opcja blokady Pop-upów.
Nieskuteczne, mało funkcji, i tylko do IE. ;]