Konkurs Corela: Problem z wysłaniem pracy

Witam,

1 czerwca wysłałem na konkurs 1 obrobioną fotografię. Jednak później przeczytałem w komentarzach newsa o konkursie wiadomość Krogulca że można wysłać nawet 10 obrobionych fotografii. Postanowiłem jeszcze trochę popracować i dzisiaj chciałem wysłać 6 obrobionych fotek. Jednak od serwera przyszła do mnie wiadomość zwrotna:

The message you sent to dobreprogramy.pl/konkurs was rejected because the quota for the mailbox has been exceeded.

Myślałem, że chodzi o limit wielkości maila(ważył z 5 MB), wysłałem więc każdą pracę w osobnym mailu. Jednak wiadomość otrzymałem taką samą. O co chodzi? Czy mogę wysłać prace z innego adresu?

To tłumaczenie z translatora, możliwe że z powodu zbyt wielkiej ilość nadysyłanych prac zapchaliście skrzynkę, i teraz trzeba czekac aż administracja odbierze prace.

The message you sent to dobreprogramy.pl/konkurs was rejected because the quota for the mailbox has been exceeded.

A dokładnie -

Wiadomość, którą wysłałes do dobreprogramy.pl/konkurs została odrzucona,

ponieważ wielkość skrzynki pocztowej została przekroczona

To kiedy będzie można wysłać prace? Czy ktoś z adminów mógłby zgrać pliki na dysk żeby skrzynka była pusta?

:roll:

Uważasz że admini nie mają prawa do weekendu po pracowitym tygodniu :?

Konkurs się nie kończy jutro ani pojutrze, nie ma znaczenia też kolejności przysłania prac, w poniedziałek na pewno skrzynka zostanie opróżniona.

Wiem, że admini to też ludzie i, że chcą odpocząć, ale niechciałbym wysyłać na darmo. Więc jak skrzynka będzie pusta to mam taką prośbę czy moglibyście tutaj napisać(w tym wątku) że można już wysyłać?

Skontaktowałem się z administratorem serwera poczty. Dam znać kiedy będzie wiadomo skąd ten błąd.

dzięki

Wystąpiły chwilowe kłopoty z serwerem pocztowym, już jest wszystko w porządku. Możecie spokojnie wysyłać swoje prace w każdej ilości :slight_smile: